Πέμπτη 21 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Βολική ισοπαλία

Ο Παναθηναϊκός χτες στη Λεωφόρο κοίταξε στα... μάτια την πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης την Αρσεναλ και κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό που τον κρατά σταθερά σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το τελικό 2-2 κρίνεται δίκαιο, αφού αν και η ελληνική ομάδα βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ βρήκε το σθένος να ισοφαρίσει.

Στο 18' ο Ρέγες με εξαιρετική πάσα βρήκε τον Λιούνμπεργκ στον κενό χώρο και ο Σουηδός με όμορφο πλασέ δε δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι πράσινοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 65' με εκπληκτικό σουτ από μακριά ο Γκονζάλες κρέμασε τον Λέμαν και έφερε το ματς στα ίσα.

Οι «κανονιέρηδες» εννιά λεπτά αργότερα πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Κόουλ σέντραρε από αριστερά και ο Τιερί Ανρί από το ύψος της μικρής περιοχής βρήκε δίχτυα.

Η χρυσή αλλαγή του Σκάζνι ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΟ: Χαλκιάς, Μόρις, Κυργιάκος, Γκούμας, Βύντρα, Μπασινάς, Κωνσταντινίδης, Μίτου (76' Επαλέ), Γκονζάλες (90' Σαπάνης), Σκάτσελ, Κωνσταντίνου (64' Ολισαντέμπε).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λέμαν, Λαουρέν, Τουρέ, Κάμπελ, Κόουλ, Εντού, Φαμπρέγκας, Λιούνγκμπεργκ, Πιρές, Ανρί, Ρέγες.

Στ' άλλα ματς: Ρόζενμποργκ - Αϊντχόβεν 1-2, Μίλαν - Μπαρτσελόνα 1-0, Τσέλσι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 2-0, Π.Σ. Ζερμέν - Πόρτο 2-0, Αντερλεχτ - Βέρντερ Βρέμης 1-2, Βαλένθια - Ιντερ 1-5, Μίλαν - Μπαρτσελόνα 1-0, Σαχτιόρ - Σέλτικ 3-0.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ