Κυριακή 7 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η βελτίωση του «Ριζοσπάστη»

Είμαι συνδρομητής του «Ριζοσπάστη» εδώ και 5-6 χρόνια και θα ήθελα να κάνω μια - δυο παρατηρήσεις σχετικά με την εφημερίδα μας και τον τρόπο διακίνησής της.

Κατ' αρχήν, η εφημερίδα έρχεται μέσα σε διαφανή φάκελο, που συχνά έχει και ετικέτα με όνομα και διεύθυνση. Ο νεαρός που κάνει τη διανομή πολύ σπάνια να μου φέρει την εφημερίδα με το όνομά μου, και φυσικά τη διεύθυνσή. Πάντα, ως επί το πλείστον, μου φέρνει ξένο όνομα και φυσικά το δικό μου γυρίζει τον Κορυδαλλό.

Σχετικά τώρα με την αθλητική σελίδα, ενώ έχει μια ξεχωριστή ποιότητα, από παλιά, έχει αφαιρέσει την ανάπτυξη των αγώνων ποδοσφαίρου που γίνονται εκείνη την Κυριακή. Νομίζω σε μια μικρή θέση θα μπορούσε να γραφτεί κάτι για τις ομάδες που παίζουν, πράγμα που γινόταν παλαιότερα.

Ακόμα, μια που κάθε Παρασκευή γράφετε τα προγνωστικά του ΠΡΟ-ΠΟ, για να συμπληρώσουν, όσοι από τους αναγνώστες θέλουν το δελτίο, τότε θα μπορούσαν να μπαίνουν κάθε Τρίτη και τα αποτελέσματα των αγώνων.

Τέλος, θα 'θελα να αναφέρω, πως η βελτίωση, εδώ και 2 μήνες, που έγινε στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη», είναι πολύ καλή. Μπράβο στη διεύθυνση της εφημερίδας μας.

Φιλικά

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΟΠΟΥΛΟΣ

Κορυδαλλός

Απάντηση: Ενημερώσαμε το τμήμα διακίνησης του «Ρ» για το θέμα που θίγετε και οι σ/φοι θα επικοινωνήσουν μαζί σας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ