Τρίτη 2 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Πήρε ρεβάνς

Ρεβάνς για την ήττα και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό πήρε το Σάββατο το απόγευμα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζοντας νέο αναμορφωμένο πρόσωπο σε σχέση με τα όσα είχαν δείξει μέχρι τώρα, δεν άφησαν περιθώρια στον «αιώνιο» αντίπαλο επικρατώντας μάλλον εύκολα με 81-74 στο χωρίς φιλάθλους ΣΕΦ. Θετικό το ξεκίνημα του Μάρκιου Πέρι, ο οποίος στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα έδειξε καλά στοιχεία τόσο στην οργάνωση (4 ασίστ) όσο και στο σκοράρισμα (16 πόντους).

Εξοργισμένος θα πρέπει να είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς από την εμφάνιση των παικτών, αφού αν εξαιρέσει κανείς τους Μίντλετον, Τσαρτσαρή, οι υπόλοιποι δεν αντέδρασαν στην απρόσμενη εμφάνιση των αντιπάλων τους.

Το καλύτερο ποδαρικό έκανε την Κυριακή (31/10) ο Αρης στο ανακαινισμένο «Αλεξάνδρειο». Οι Θεσσαλονικείς μετά από περίπου ενάμιση χρόνο επέστρεψαν στο «σπίτι» τους, γεγονός που συνόδευσαν με την κατάκτηση του πρώτου τους «ροζ φύλλου» στο φετινό πρωτάθλημα, μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου με 84-70. Ο... επαναπατρισμός φαίνεται ότι έδωσε άλλον αέρα στους κίτρινους, οι οποίοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς κόντρα σε μια ομάδα που... ανηφόρισε αήττητη στη συμπρωτεύουσα, αλλά έμεινε από νωρίς σε δευτερεύοντα ρόλο.

Η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν ήταν και η φαρμακερή για τον ΠΑΟΚ. Το αντίθετο μάλιστα. Οι Θεσσαλονικείς έφυγαν με το «ροζ φύλλο» από την Πάτρα νικώντας τον τοπικό Απόλλωνα με 88-80, κάνοντας έτσι το «3 στα 3». Ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς ήταν για ακόμη μία φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Μπάνε Πρέλεβιτς, αφού εκτός από την άψογη οργάνωση, ήταν και το «πρώτο βιολί» στην επίθεση. Ο Ντάρκο Ρούσο, από την άλλη πλευρά, είδε τους Λιαδέλη, Χαρίση και Ντέιβις να βρίσκονται σε καλή μέρα, όμως δεν ήταν αρκετοί για να φέρουν στον Απόλλωνα το θετικό αποτέλεσμα.

3η αγωνιστική

Απόλλων Πατρών - ΠΑΟΚ 80-88, ΜΕΝΤ - Μακεδονικός 71-77, ΑΕΚ - Μαρούσι 90-92, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 81-74, Ιωνικός Αμ. - Ηρακλής 87-78, Πανελλήνιος - Ολύμπια 72-61, Αρης - Πανιώνιος 84-70.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ