Πέμπτη 4 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΟΝΑΚΟ 1 - 0
Πήρε αυτό που ήθελε

«Είχαμε την ουσία που έπρεπε. Μπορεί να μην είχαμε τις πολύ μεγάλες ευκαιρίες αλλά δεν κινδυνεύσαμε και τελικά πήραμε αυτό που θέλαμε». Στις κουβέντες αυτές του Στολτίδη, σκιαγραφούνται απόλυτα τα όσα συνέβησαν χθες το βράδυ στο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός δεν απέδωσε θέαμα αλλά αυτό είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει. Ζητούμενο ήταν η ουσία (δηλαδή οι τρεις βαθμοί) και σ' αυτή πήρε άριστα. Με γκολ του Σούρερ στο 84ο λεπτό, κέρδισε τη Μονακό και διεκδικεί την πρόκριση με αυξημένες αξιώσεις.

Στην αναμέτρηση κυριάρχησαν το άγχος και η σκοπιμότητα. Κανείς δεν ήθελε να χάσει, γι' αυτό δεν ρίσκαρε. Επίσης η κρισιμότητα του αγώνα δεν επέτρεπε "καθαρό" μυαλό σε πολλές φάσεις. Ομως την κατάλληλη στιγμή ήρθε για τους γηπεδούχους το γκολ, που έχει πολλαπλή σημασία. Εκτός των τριών βαθμών και της επιστροφής στην κορυφή, οι "ερυθρόλευκοι" απέκτησαν προβάδισμα και σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τη Μονακό. Πλέον στο ματς της 5ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λα Κορούνια και θέλει τη νίκη, ώστε να σφιχταγγαλιάσει την πρόκριση.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Μαυρογενίδης (68' Γεωργάτος), Πάντος, Σούρερ, Ανατολάκης, Καφές, Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς (65' Mάριτς), Ζιοβάνι (65' Καστίγιο), Ριβάλντο, Οκκάς ΜΟΝΑΚΟ: Ρόμα, Πλάσιλ, Εβρά, Ροντριγκέζ, Σκιλασί, Ζιβέ, Ζήκος, Μπερνάρντι (80' Πέρεζ), Καλόν (60' Φάρνερουντ), Σαβιόλα, Αντεμπαγιόρ (71' Σεβαντόν)

  • Στην έτερη αναμέτρηση του ομίλου η Λίβερπουλ κέρδισε τη λα Κορούνια και συγκατοικεί με τον ολυμπιακό στην κορυφή.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ