Πέμπτη 11 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Αστρολόγοι - σεξολόγοι... εν δράσει

Αστρολόγους, ενδυματολόγους αλλά και σεξολόγους - γυναικολόγους επιστρατεύει αυτή τη φορά ο τηλεοπτικός σταθμός «Alpha» για να στήσει ένα ακόμη τηλεσκουπίδι που θα προστεθεί σ' αυτά που ήδη προβάλλονται και έχουν κατακλύσει το τηλεοπτικό τοπίο. Πρόκειται για το «Αυτό που θέλουν οι γυναίκες», με παρουσιαστή τον «ειδικό» ριαλιτολόγο Ανδρέα Μικρούτσικο και θα μεταδίδεται από τη Δευτέρα στην απογευματινή ζώνη.

Χτες κατά την παρουσίαση του εν λόγο «τηλεπαιχνιδιού» ο παρουσιαστής σημείωσε ότι είναι ένα... «talk show» με δομικά στοιχεία παιχνιδιού, το οποίο όμως δεν είναι... παιχνίδι. Από τη μεριά του ο διευθυντής του ψυχαγωγικού προγράμματος του Γ. Λάτσιος, μιλώντας για το πρόγραμμα του σταθμού είπε ότι έχει σχεδιαστεί για μια τριετία και ότι στην πορεία θα δικαιωθεί.

Σε ό,τι αφορά λοιπόν το περιεχόμενο του νέου αυτού τηλεσκουπιδιού, θα παρακολουθούμε για μιάμιση ώρα μια αντρική πασαρέλα αυτοεξευτελισμού, όπου οι γυναίκες - κριτές θα αποφασίζουν ποιος από τους τέσσερις άντρες που «διαγωνίζονται» τους εξιτάρει και ποιος τους απωθεί, ποιος τους είναι αποδεκτός ή ποιος αρνητικό στοιχείο γι' αυτές.

Μέσα από μια διαδικασία, όπου οι άντρες θα βγάζουν τα άπλυτα τους στη φόρα, θα μιλούν για τις ανθρώπινες σχέσεις, τις αντιλήψεις που έχουν για τις γυναίκες, αποδεικνύοντας πόσο καλά γνωρίζουν το αντίθετο φύλο.

Συγχρόνως οι «καφετζούδες», αστρολόγοι, σεξολόγοι και όλοι αυτοί οι «ειδικοί» που θα συμμετέχουν, θα αναλύουν την εξωτερική τους εμφάνιση, πώς πλασάρουν τον εαυτό τους, θα αναλύουν τον χαρακτήρα τους με βάση το «ευ φέρεσθαι», τον τρόπο που φέρονται, τις κινήσεις τους. Δε θα λείψει βέβαια και μια μελέτη του αστρολογικού τους χάρτη, αλλά και μια συζήτηση «γυναικολογικού» και σεξουαλικού χαρακτήρα. Στους «ειδικούς» της επιτροπής δε θα πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι συμμετέχουν δύο πρώην ριαλιτο - παίκτριες, οι οποίες θα μοιραστούν τηλεοπτικά την εμπειρία τους για τους... άντρες.

Οι υπεύθυνοι του νέου αυτού τηλεοπτικού «προϊόντος», βασίζονται σε μια «ολόπλευρη αποκάλυψη» πάνω στις σχέσεις των δύο φύλων, τις αιώνιες κόντρες μεταξύ τους, αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε ο «ριαλιτολόγος» Ανδρέας Μικρούτσικος με... σεβασμό προς τον τηλεθεατή και όχι για χάρη ενός... προσωπικού σόου.

Και αυτός ο σεβασμός προς τον τηλεθεατή εντοπίζεται μάλλον, με το σερβίρισμα ενός ακόμα τηλεσκουπιδιού, που θα περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία, για ένα «σόου», όπου η ανθρώπινη υπόσταση δεν έχει καμία θέση, η αξιοπρέπεια καταπατιέται για χάρη της τηλεθέασης και γίνεται ένα ακόμα τηλεοπτικό «εμπόρευμα» προς πώληση, αξίας μόλις... 3.000 ευρώ.

  • Στο μεταξύ το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης ζήτησε χτες κασέτα από τον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha» για την πρωινή εκπομπή του «Κους κους».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ