Σάββατο 13 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σαλονικιώτικο ντέρμπι

Ηρακλής και ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν στο Ιβανόφειο

Eurokinissi

Ηρακλής και ΠΑΟΚ θα κοντραριστούν στο Ιβανόφειο
Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κατά την 5η αγωνιστική της Α1 με το ντέρμπι των «συμπολιτών» μεταξύ του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ στο Ιβανόφειο. Ο Ηρακλής μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική θέλει να γυρίσει στις επιτυχές. Στόχος των παικτών του Λευτέρη Κακιούση είναι να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους. Κάτι που σίγουρα δεν είναι εύκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο «Γηραιό» είναι αμφίβολος ο Γιώργος Παυλίδης (τενοντίτιδα) ενώ αντίθετα ξεπέρασαν τα προβλήματα τους ο Ηλιάδης και ο Καλαϊτζίδης. Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν προβλήματα συμμετοχών.

Το δικό του ενδιαφέρον έχει όμως και ο έτερος αγώνας της συμπρωτεύουσας όπου ο Αρης θα φιλοξενήσει το Μαρούσι στο Αλεξάνδρειο. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ενώ από την άλλη μεριά, η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη ταξίδεψε χωρίς τον Γιώργο Καράγκουτη που παρέμεινε στην Αθήνα για θεραπεία..

Δυνατή αναμέτρηση και στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου ο αναγεννημένος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο που πλέον τελεί υπό τις οδηγίες του Μέμου Ιωάννου. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, καθώς η νίκη στη Ζάγκρεμπ επί της Τσιμπόνα ήταν ιδιαίτερα τονωτική.

Στην Αμαλιάδα θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός, προσπαθώντας να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ιωνικού ΝΦ/Αμαλιάδος και παράλληλα να συνέλθει από το... στραπάτσο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η ΑΕΚ που υποδέχεται τη νεοφώτιστη ΜΕΝΤ στο Γαλάτσι με σκοπό να πάρει την πρώτη της νίκη μέσα στο «σπίτι» της.

Συνοπτικά τα παιχνίδια:

Σάββατο: (Δ. Τόφαλος 17:00) Απόλλων Π. - Ολύμπια Λ., (Γαλάτσι 17:00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) ΑΕΚ - ΜΕΝΤ, (Κυψέλη 17:00) Πανελλήνιος - Μακεδονικός, (Αμαλιάδα 18:00) Ιωνικός Ν.Φ./Αμαλιάδος - ΠΑΟ, (Ιβανώφειο 18.30 ΕΤ1) Ηρακλής-ΠΑΟΚ, (Αλεξάνδρειο 19:00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) Αρης - Μαρούσι. Κυριακή (ΣΕΦ 18:30 ΕΤ1) Ολυμπιακός - Πανιώνιος.

  • Ενα σπουδαίο όνομα από το χώρο του ΝΒΑ απέκτησε χτες ο ΠΑΟ. Πρόκειται για τον Τρέισι Μάρεϊ 33 χρονών, ύψους 2.01, με σπουδαία καριέρα τόσο στο κολεγιακό πρωτάθλημα όσο και στο επαγγελματικό όπου τελευταίος του σταθμός ήταν οι Μπλέιζερς.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ