Σάββατο 20 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Κλασική ... ναυμαχία

Αν και πέρασε από σαράντα κύματα, εντούτοις η 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 αναμένεται σήμερα να πραγματοποιηθεί κανονικά και φυσικά το κλασικό ντέρμπι στο χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης μεταξύ της Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού είναι αυτό που δεσπόζει. Σημειώνεται ότι τα περισσότερα σωματεία εντός της βδομάδας μελέτησαν και τη λύση της αποχής, εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζουν από τη μείωση των χρημάτων για τα οδοιπορικά. Μια μείωση που προήλθε από το κόψιμο του ποσοστού επιχορήγησης που δικαιούται η ΚΟΕ από το υφυπουργείο Αθλητισμού και αποτελεί σημείο τριβής μεταξύ των δυο πλευρών. Παρ' όλα αυτά, η προειδοποίηση της ΚΟΕ προς τις ομάδες να μην προβούν σε αυτή την κίνηση, γιατί θα υποστούν συνέπειες, οδήγησε προς το παρόν να ηρεμήσουν τα νερά τουλάχιστον ...μέχρι αποδείξεως του εναντίον...

Κατά τα άλλα, η κόντρα της Βουλιαγμένης με τον Ολυμπιακό δεσπόζει στο πρόγραμμα. Οι γηπεδούχοι «μπέμπηδες» θέλουν να αποδείξουν ότι κάνουν λάθος όσοι τους θεωρούν αποδυναμωμένους φέτος και σίγουρα μια νίκη επί του βασικού τους αντιπάλου θα είναι η καλύτερη πιστοποίηση. Στην αντίπερα όχθη, με τον «αέρα» του ισχυρού, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κάνουν μια ...επίδειξη δύναμης, προκειμένου να δείξουν από νωρίς ποιος είναι το ...αφεντικό. Κατά τα άλλα, ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συνάντηση του ιδιαίτερα φιλόδοξου φέτος Πανιώνιου που θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό, καθώς και αυτή του Εθνικού κόντρα στον Ηρακλή. Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

(Λαιμού 17.00) Βουλιαγμένη - Ολυμπιακός, (Ν. Σμύρνη 19.00) Πανιώνιος - Παναθηναϊκός, (Ποσειδώνιο 19.00) ΠΑΟΚ - Χανιά, (Ιωνικό 19.00) Χίος - Πάτρα, (Γλυφάδας 19.00) Γλυφάδα - Π. Φάληρο, (Πειραιά 19.00) Εθνικός - Ηρακλής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ