Πέμπτη 25 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Εντός κι εκτός

Ο Νίκος Παπάζογλου (φωτο), συντροφιά με τις Λιζέτα Καλημέρη, Κατερίνα Παπαδοπούλου και Μαρία Δούκα, ξεκινά σήμερα τις εμφανίσεις του στο «Ζυγό» (Κυδαθηναίων 22, Πλάκα, τηλ. 210 3241610). Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο θα παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με δημιουργίες απ' όλους τους χώρους του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. Συνοδευόμενοι από την ορχήστρα «Λοξή Φάλαγγα» θα ερμηνεύουν μπαλάντες, ηλεκτρικά, κλασικά ακουστικά λαϊκά και παραδοσιακά κομμάτια, προσφέροντας ξεχωριστές βραδιές ψυχαγωγίας.

  • Σειρά μουσικών παραστάσεων ξεκινάει και η Ελένη Βιτάλη σε μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από την πολύχρονη παρουσία της και καινούργια. Συνοδοιπόρος της ο Νίκος Ξύδης, ο οποίος και υπογράφει στίχο και μουσική στα καινούρια της κομμάτια για το δίσκο που σύντομα θα κυκλοφορήσει και μια αξιόλογη ομάδα μουσικών. Αύριο και μεθαύριο θα εμφανιστούν στο Ηράκλειο (μουσική σκηνή «Μύλος»). Ακολουθούν οι παραστάσεις: 3-4/12 και 10-11/12 στη Θεσσαλονίκη («Caf Americain»). 17-18/12 και 24-25/12 στην Αθήνα («Δίπλα στο ποτάμι» Λ. Κατσώνη 189 Αγιοι Ανάργυροι).
  • Τραγούδια από τους δίσκους του «Παραμύθι με λυπημένο τέλος», «Κακές συνήθειες», «Βυθισμένες άγκυρες», «Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος», καθώς και διασκευές από το έντεχνο και παραδοσιακό τραγούδι παρουσιάζει ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης, αύριο, στο «Μπαράκι του Βασίλη» (Διδότου 3, Κολωνάκι). Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, στη μουσική σκηνή «Βάρδια» (Σερρών 15, Κάτω Τούμπα Τηλ. 2310.942.289).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ