Πέμπτη 25 Νοέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Προκλητική η ΠΟΣΠΕΡΤ

Δεν καταλαβαίνουμε γιατί η ΠΟΣΠΕΡΤ στα συμπεράσματα του 20ού της Συνεδρίου θέτει θέμα και πάλι αύξησης του ανταποδοτικού τέλους. Μήπως ξεχνά ότι οι Ελληνες πολίτες επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ πλήρωσαν τη δεύτερη δόση της αύξησης στο Γενάρη του 2004;

Και πάλι θέλει η ΠΟΣΠΕΡΤ να βάλουν οι πολίτες το χέρι τους στην τσέπη για να «σώσουν» την κρατική τηλεόραση από τα χρέη της; Αλήθεια και για ποια ΕΡΤ μιλάνε; Το χτεσινό «μαγαζάκι» του ΠΑΣΟΚ που σήμερα πέρασε στα κυβερνητικά χέρια της ΝΔ; Αλλωστε οι εκάστοτε μετρήσεις όπως και οι τελευταίες του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης αποδεικνύουν πως η ΕΡΤ είναι «προπαγανδιστής» των εκάστοτε κυβερνήσεων.

Τι ζητάει η ΠΟΣΠΕΡΤ θέτοντας ως πρώτο «μέλημά» της την αύξηση του ανταποδοτικού τέλους αντί να ενδιαφερθεί για τα προβλήματα των εργαζομένων στην ΕΡΤ, αλλά και άλλα ζητήματα που ταλανίζουν την κρατική ραδιοτηλεόραση; Για την ΠΟΣΠΕΡΤ εάν δεν αυξηθεί το ανταποδοτικό τέλος η ΕΡΤ θα «φυτοζωεί». Ως γνωστό όμως η κρατικη ραδιοτηλεόραση φυτοζωεί γιατί οι εκάστοτε κυβερνήσεις τη μετατρέπουν σε γρανάζι του μηχανισμού τους.


Κ.Α.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ