Πέμπτη 2 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Φοβού την κρατικιά που το παίζει παστρικιά»

Η ΕΤ3 στα φόρτε της: Ομού με «TV 100», «Αγγελιοφόρο» και «Αγγελιοφόρο της Κυριακής» (μπρε! μπρε!) συνδιοργάνωσαν στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συναυλία για τα παιδιά την Κυριακή 28/11/04.

Ελα όμως, που δεν τηρούν τη σειρά προτεραιότητας... Ενώ προηγούνταν, που λέτε, τα παιδιά της Βοσνίας, της Σερβίας, της Ρουάντα, της Φαλούτζα, της Ραμάλα, τσουπ! Τους έφαγαν τη σειρά τα παιδιά (χωρίς αυτά να φταίνε τα καημένα) του Μπεσλάν (Ν. Οσετία) της Ρωσίας. Σε παρακείμενη στήλη της αφίσας παρατίθενται και οι διάφορες... αιγίδες! Καταλαβαίνετε...

Ειδική πονοψυχιά... λίαν εξειδικευμένη! Ο κοινός παρονομαστής χορηγών και... αιγών θυμίζει εκείνο το: πες μου τον φίλο σου να ειπώ σου το ποιόν!..

ΕΤ3 πάλι, Τρίτη 23 Νοεμβρίου ε.ε. βράδυ στην εκπομπή «Η οδός των υδάτων» (οποίος τίτλος!) μας παρουσίασε συνέντευξη του Παναγιοτάτου Θεσ/νίκης. Εκεί ο αγαθός γέρων μας ομίλησεν για τη βοήθεια που παρέχει στους όμορους λαούς που υπέστησαν, λέει, «τη δοκιμασίαν του υπαρκτού σοσιαλισμού»! Μπρρρ... Παρακάτω ο σεβάσμιος αρχιερέας δεν εκρατήθη, μεταβληθείς σε ζογκλέρ της πολιτικής οικονομίας, λέγοντας ότι, οι πλούσιοι πρέπει, βρ' αδερφέ, να είναι φιλάνθρωποι, γαλαντόμοι, αλλά και οι πτωχοί (όχι φτωχοί, πτωχοί) με την εργατικότητα και τιμιότητά τους να συνεργάζονται, επιδιώκοντας «βελτίωσιν της θέσεώς των» διότι άλλοι τρόποι συνιστούν «ανελευθερίαν»!.. Σωστά το διαβάζετε: ανελευθερίαν.

«Ανελευθερία» λοιπόν το clou, του κρυψίνοος παππού...

Και θυμήθηκα τον κύρη μου: ο καλύτερος μεσίτης, γιε μου, στα καπνοχώρια για τον καπνέμπορα είναι ο παπάς...

Και ξενιστής όλων αυτών, σύντροφοι, εδώ στη Σαλονίκη, η ΕΤ3, μαντρί κι αυτή των τρωκτικών.

Με τιμή

ΗΛΙΑΣ Ν. ΜΑΣΟΥΡΙΔΗΣ

Υ.Γ. Το περιοδεύον κλιμάκιον, κατ' αυτάς, του State Department στη Θράκη... για τα ανθρώπινα δικαιώματα συμφωνεί με τούτες τις εκδηλώσεις και δηλώσεις; 'Η επαυξάνει;..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ