Πέμπτη 9 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Πίσω στους ... Ολυμπιακούς

Νέες εκπομπές θα προστεθούν από το Γενάρη στο πρόγραμμα της ΕΡΤ, ενώ δύο εκπομπές που ήδη προβάλλονται θα αντικατασταθούν άμεσα. Πρόκειται για τις εκπομπές που προβάλλονται από τη ΝΕΤ «Weekend», με την Λένα Αρώνη και την Χριστιάνα Σταματέλου, «Μια μέρα» με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία όμως θα παραμείνει στην ΕΡΤ και θα αξιοποιηθεί από άλλη θέση. Αυτά ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο Γ. Παπουτσάνης, γενικός διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, σε συνάντηση γνωριμίας που είχε με τους δημοσιογράφους ο γενικός διευθυντής Τηλεόρασης της ΕΡΤ ΑΕ Κώστας Σπυρόπουλος.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος, με τη σειρά του, αναφέρθηκε στο δεκαήμερο αφιέρωμα αναβίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων, που ετοιμάζει η ΕΡΤ και θα αρχίσει να μεταδίδεται την περίοδο των γιορτών. Ξεναγός σ' αυτό το αφιέρωμα θα είναι ένα ...καρτούν, ο κ. «Ν». Θα μεταδίδονται, επίσης, εκπομπές ...εθελοντικού περιεχομένου, ενώ στις παιδικές εκπομπές θα καλούνται τα παιδιά να ζωγραφίζουν εικόνες που τους εντυπωσίασαν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συγχρόνως, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΡΤ, Χρήστος Παναγόπουλος, επανέλαβε χτες το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΕΡΤ, ενώ διαβεβαίωσε ότι δε θα αυξηθεί το ανταποδοτικό τέλος. Επισήμανε, επίσης, ότι η διαδικασία απογραφής και καταγραφής - που ευελπιστεί ότι θα ολοκληρωθεί σε 8 μήνες - θα πραγματοποιηθεί από εταιρεία που θα επιλεχτεί μετά από διαγωνισμό. Αναφερόμενος στους συμβασιούχους, σημείωσε ότι το ΑΣΕΠ θα είναι αυτό που θα ολοκληρώσει τη διαδικασία για να υπογραφούν οι συμβάσεις αορίστου χρόνου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ