Σάββατο 11 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

To ντέρμπι στο κλειστό του ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει το Μαρούσι, άλλα και το η μονομαχία του... βορά όπου ο Ηρακλής θα υποδεχτεί το Μακεδονικό, αποτελούν τους πόλους έλξης του ενδιαφέροντος όσον αφορά την 9η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α1.

Στο ΟΑΚΑ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τους πρωταθλητές. Περιθώρια δεν υπάρχουν. Οι «πράσινοι» ψάχνουν νίκη με καλή εμφάνιση. Και σίγουρα εάν κάτι τέτοιο συμβεί απέναντι στο Μαρούσι τότε αυτό είναι ικανό για το «τριφύλλι» να αποτελέσει την καινούρια αρχή. Ομως, απέναντι στο συγκρότημα του Παναγιώτη Γιαννάκη τα πράγματα κάθε άλλο παρά εύκολα θα είναι. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας και αυτή την επαφή δε θέλουν να χάσουν με τίποτα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν όπως και οι γηπεδούχοι (εάν εξαιρέσει κανείς την περίπτωση του Μίντλεντον).

Στη Θεσσαλονίκη ο Μακεδονικός ετοιμάζεται για μια από τις δυσκολότερες αποστολές του φέτος αφού φιλοξενούνται στο «Ιβανώφειο» από τον Ηρακλή. Ο Αργύρης Πεδουλάκης ευελπιστεί ότι η ομάδα θα δείξει το καλό της πρόσωπο όπως και απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ όλοι οι παίκτες δηλώνουν ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Από την άλλη μεριά, το συγκρότημα του Λευτέρη Κακιούση δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, και αυτό που προέχει είναι να αποφευχθούν οι απώλειες στην έδρα τους.

Κατά τα άλλα, στην ΑΕΚ μετά τη σπουδαία νίκη στο Πέζαρο επί της Σκαβολίνι (90-88) ετοιμάζονται να φέρουν εις πέρας μια ακόμη δύσκολη αποστολή όπως είναι ο αγώνας της Πάτρας κόντρα στον Απόλλωνα. Αντίθετα στον Ολυμπιακό μετά τη βαριά ήττα από την Εφές Πίλσεν με (110-59) ο αγώνας κόντρα στη Μεντ μοιάζει με... μάχη επιβίωσης..

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: (17:00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) Αρης - Πανελλήνιος, (17:00) Ηρακλής - Μακεδονικός, (17:00) ΠΑΟΚ - Ολύμπια Λάρισας, (18:30 ΕΤ1) Ιωνικός ΝΦ/Αμαλιάδας - Πανιώνιος, (19:00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) Παναθηναϊκός - Μαρούσι. ΚΥΡΙΑΚΗ: (17:00) Ολυμπιακός - ΜΕΝΤ, (18:30 ΕΤ1) Απόλλων Πατρών - ΑΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ