Τετάρτη 22 Δεκέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Φωτ, 4

Προσφέρουμε 30.000 ευρώ στο ΚΚΕ για τους αγώνες και τις θυσίες που έκανε και κάνει για έναν καλύτερο, πιο δίκαιο κόσμο και στη μνήμη αγωνιστών θυμάτων, μεταξύ των οποίων είναι και οι συγγενείς μας: ΓΙΑΝΝΗΣ Ν. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος δολοφονήθηκε στο Σκληρό στις 11 Φλεβάρη 1947. ΠΕΡΙΚΛΗ Ν. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, που δολοφονήθηκε στην Αθήνα τον Απρίλη του 1942, ΘΕΟΔΩΡΟΥ Π. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ που δολοφονήθηκε στα Φιλιατρά στις 21 Απρίλη 1947 και ΗΛΙΑ ΓΑΤΟΥ που δολοφονήθηκε στη Μαρίνα στις 5 Αυγούστου 1946.

Με ευλάβεια και θαυμασμό

Κώστας και Παναγιώτης Γιαννόπουλος

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΧΑΡΙΤΟΥ ΤΑΧΤΑΡΑ μια οικογένεια φίλων του προσφέρει 50 ευρώ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 12 χρόνων από τότε που «έφυγε» από κοντά μας η γυναίκα μου ΚΥΡΙΑΚΗ Μαυροβουνιώτου - ΚΟΚΚΑΛΗ, στη μνήμη της και αντί για μνημόσυνο, προσφέρω για το 17ο Συνέδριο, μέσω ΚΟΒ Ραφήνας, 50 ευρώ.

Γιώργος Κόκκαλης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΟΛΙΑ, μέλους του ΚΚΕ και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ο γιος του Θανάσης Δόλιας προσφέρει 50 ευρώ για το 17ο Συνέδριο, μέσω ΚΟΒ Ριζώματος Τρικάλων.

* * *

Στη μνήμη των αδελφών μας ΓΙΑΝΝΟΥ και ΡΗΝΑΣ, των συγχωριανών μας αγωνιστών από την Ποταμιά Λακωνίας, οι οποίοι «έπεσαν» στους αγώνες για τη λευτεριά μας από τους ξένους και το σοσιαλισμό, προς τιμήν όλων που έδωσαν τη ζωή τους για τα υψηλά ιδανικά στην πατρίδα μας, προσφέρουμε για το 17ο Συνέδριο, μέσω ΚΟΒ Ανάκασας Αγίων Αναργύρων Αττικής, 300 ευρώ.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ Ν. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ Ν. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Πάνος και Παναγιώτα Κολλινιάτη

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αδελφής μας ΒΑΪΑΣ ΨΙΤΤΑΚΙΔΟΥ, που πέθανε στις 18 Νοέμβρη 2004 και θάφτηκε στη Ραφήνα Αττικής, η οποία αγωνίστηκε αταλάντευτα και με πίστη για τα ιδανικά του ΚΚΕ έως το τέλος της ζωής της, και αντί για μνημόσυνο, τα αδέλφια της Καλλιόπη, Στέφανος και Ευαγγελία Ψιττακίδου προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Σουφλαρίων Λάρισας, 250 ευρώ στο ΚΚΕ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου, και 250 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

* * *

Οι σύντροφοι που συμμετείχαν στη Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη Κεφαλονιάς και Ιθάκης, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκέμβρη 2004 στο Αργοστόλι, προσφέρουν, μέσω ΝΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης, 365 ευρώ για το 17ο Συνέδριο στη μνήμη των: ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΙΟΧΩΡΙΤΗ και ΚΩΣΤΑ ΖΟΥΛΑ.

* * *

Ο Μήτσος και η Μαρία Ληξουριώτη προσφέρουν για το 17ο Συνέδριο, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Τριάδας» Κοκκινιάς, 100 ευρώ στη μνήμη των αδελφών τους ΓΙΩΡΓΗ και ΘΑΝΑΣΗ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΗ και ΓΙΩΡΓΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ και ΘΑΝΑΣΗ ΗΛΙΑ.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΣΤΗ ΔΗΜΟΥ, προσφέρω από τον κουμπαρά μου 150 ευρώ για το 17ο Συνέδριο.

Η εφτάχρονη Τζωρτζίνα Δημοπούλου

* * *

Φωτ.

Στις 19 Γενάρη 2005 συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που «έφυγε» από κοντά μας ο λατρευτός μας σύζυγος και πατέρας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΖΑΤΣΑΣ.

ΓΙΑΝΝΗ Ν. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΓΙΑΝΝΗ Ν. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
Στη μνήμη του προσφέρουμε 60 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», τον οποίον καθημερινά διάβαζε.

Η σύζυγος και η κόρη του

  • Επίσης στη μνήμη του Αλέξανδρου Κοζάτσα, η ΚΟΒ Αργοστολίου και το Παράρτημα Αργοστολίου της ΠΕΑΕΑ προσφέρουν στο «Ριζοσπάστη» από 30 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη των αγωνιστών ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ, ΕΛΕΝΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, και ΒΑΪΑΣ ΨΙΤΤΑΚΙΔΟΥ, το Παράρτημα Μελισσίων της ΠΕΑΕΑ προσφέρει για το 17ο Συνέδριο 150 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑ, των αδελφών μου ΗΛΙΑ, ΦΩΤΗ, ΑΝΤΩΝΗ, ΔΗΜΗΤΡΗ, των θείων μου ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑ και των εξαδέλφων μου ΦΩΤΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΕΑ και ΓΙΩΡΓΗ ΞΕΡΟΒΑΣΙΛΑ, προσφέρω για το 17ο Συνέδριο 200 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων, με τις ευχές μου για επιτυχία των εργασιών του και 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».

Γιώργος Ξεροβάσιλας

** *

Στη μνήμη των αξέχαστων φίλων και συντρόφων μας ΜΙΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Καριοφιλιά) και ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ και προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων, 100 ευρώ.

Μερίνα και Σέργιος Αντωνιάδης

* * *

Στη μνήμη των δεκάδων συναγωνιστών και συντρόφων συγχωριανών μου από την Κάτω Αγόριανη Δομοκού, οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους στους αγώνες για τη λευτεριά και την προκοπή της πατρίδας, προσφέρω για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων.

Κυριακή Κόκκαλη
Κυριακή Κόκκαλη
Παντελής Μανταλόβας

* * *

Πριν από 6 χρόνια άφησε την τελευταία πνοή του στην ιδιαίτερη πατρίδα του Μέλαμπες Ρεθύμνου ο βετεράνος αγωνιστής - κομμουνιστής ΜΑΝΩΛΗΣ ΖΕΑΚΗΣ. Διώχτηκε, φυλακίστηκε και εξορίστηκε για τους αγώνες του για τα ιδανικά του σοσιαλισμού. Εζησε πολλά χρόνια στα Μελίσσια και, παρά την προχωρημένη ηλικία του, ήταν πάντα δραστήριος αγωνιστής και ο «Ριζοσπάστης» καθημερινός σύντροφός του. Πεθαίνοντας, άφησε όλες τις οικονομίες του στο ΚΚΕ, στο οποίο έμεινε πιστός έως το θάνατό του.

Στη μνήμη του, η Μαρίνα και ο Σέργιος Αντωνιάδης προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Μελισσίων, 50 ευρώ.


Αλέξανδρος Κοζάτσας
Αλέξανδρος Κοζάτσας

Βάια Ψιττακίδου
Βάια Ψιττακίδου

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ