Τετάρτη 5 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Μάρκος Ξεκομνηνός
Μάρκος Ξεκομνηνός
ΦΩΤ.

Στη μνήμη της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΡΕΛΙΑ (1928-2004) προσφέρονται 5.000 ευρώ για το «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ», μέσω της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης.

***

ΦΩΤ.

Πέρασε ένας χρόνος που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας η αγωνίστρια της Ειρήνης ΘΑΛΕΙΑ ΠΑΝΑΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ.

Αντί μνημοσύνου προσφέρουμε 450 ευρώ για την επιτυχία του 17ου Συνεδρίου του διεθνιστικού ηρωικού ΚΚΕ, στη γραμμή που χάραξαν οι παγκόσμιοι ηγέτες των εργαζομένων Μαρξ, Ενγκελς, Λένιν, Στάλιν.

Ο σύζυγος: Ηλίας. Τα παιδιά: Αθηνά - Λίλα. Η αδελφή της: Πόπη. Ο κουνιάδος της: Γιώργος.

***

Φωτ. 3

Στη μνήμη των αγωνιστών ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΥ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ και ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΓΟΥΛΙΜΗ, μελών της ΚΟΒ Ελειού Πρόννων Κεφαλονιάς, που απροσδόκητα έφυγαν από τη ζωή, σύντροφοί τους από την ΚΟΒ Ελειού Πρόννων πρόσφεραν 170 ευρώ για το 17ο Συνέδριο.

* * *

Φωτ.

Χτες, 4 Γενάρη συμπληρώθηκαν 7 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου γιου μου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΚΚΟΛΗ.

Στη μνήμη του προσφέρω 30 ευρώ για το 17ο Συνέδριο, μέσω ΚΟΒ «Αγ. Τριάδας» Κοκκινιάς.

Γιάννης Αγγελλινιάδης

* * *

Στη μνήμη των αδελφών μου ΤΑΣΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗ, ΔΙΟΝΥΣΗ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ προσφέρω για το 17ο Συνέδριο 30 ευρώ.

Στάθης Αγγελόπουλος

* * *

Ο Γιάννης Οικονομίδης, από τη Χαλκίδα, προσφέρει στη ΝΕ Εύβοιας 100 ευρώ ως δεύτερη δόση προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου και στη μνήμη του αδελφού του ΑΝΤΩΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ και των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΠΕΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ και ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ, μελών του ΚΚΕ.

Γιώργος Κοκκόλης
Γιώργος Κοκκόλης
* * *

Στη μνήμη του ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΚΑΚΗ, μέλους του ΚΚΕ, από το Μπρος Νερό Χανίων Κρήτης, η ΚΟΒ Σκύρου προσφέρει 70 ευρώ προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου.

* * *

Φωτ.

Ο πατέρας μου ΜΑΡΚΟΣ ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ από μικρό με διαπαιδαγώγησε με τα ιδανικά της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού.

Η μητέρα μου ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΥ το Νοέμβρη του 1943, ενώ ήμουν κρατούμενος, με επισκέφτηκε και μου φώναζε να μην προδώσω τους συναγωνιστές μου.

Ο αδελφός μου ΒΕΡΝΑΡΔΟΣ ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ (φωτό), μέλος της ΟΚΝΕ, πέθανε φυματικός το 1938.

Ο άλλος αδελφός μου ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ, στην κατοχή ήταν αντάρτης του ΕΛΑΣ.

Ο τρίτος αδελφός μου ΠΕΤΡΟΣ ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΣ, ΕΛΑΣίτης και αυτός, μετά την Απελευθέρωση εξορίστηκε και βασανίστηκε το 1948 στο Μακρονήσι.

Στη μνήμη τους και στη μνήμη του πρώτου εξαδέλφου μου ΝΙΚΟΥ ΞΕΚΟΜΝΗΝΟΥ, αντιστασιακού, ο οποίος εκτελέστηκε τον Απρίλη του 1944, και άφησε απροστάτευτα τρία ανήλικα παιδιά και τη γυναίκα του, προσφέρω 60 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Γκύζη προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου.

Μηνάς Ξεκομνηνός

* * *

Πέρασαν 4 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου και αξέχαστου συζύγου μου ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΥΚΑΛΑ.

Στη μνήμη του προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Χολαργού.

Μαντώ Καυκαλά

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και φίλης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ Α. ΜΠΙΜΠΗ, που πέθανε ξαφνικά, και προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου, προσφέρω 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Χολαργού.

Νίκος Τσούκαλος, αντιστασιακός

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της γυναίκας μου ΜΑΡΙΑΣ Τσιρούδη - ΔΟΥΚΑ, από τα Βρυσικά Εβρου, του πατέρα μου ΓΙΩΡΓΟΥ και του αδελφού μου ΒΑΓΓΕΛΗ από το Σουφλί, μελών του ΚΚΕ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ και προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Βύρωνα.

Μαρία Δούκα
Μαρία Δούκα
Παναγιώτης Δούκας

* * *

Φωτ.

Πέρασαν 4 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μαχητή του ΔΣΕ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΛΙΟΥ, τακτικού αναγνώστη του «Ριζοσπάστη», ο οποίος πέθανε πιστός στα ιδανικά του.

Στη μνήμη του η γυναίκα του, η αδελφή του, τα παιδιά και τα εγγόνια του και προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου προσφέρουν 65 ευρώ στην ΚΟΒ Κάτω Χαλανδρίου.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΛΛΙΟΥ, προσφέρω 20 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ, στο οποίο έμεινε πιστός έως το θάνατό του.

Θανάσης Γκόγκογλου

* * *

Φωτ. 2

Στη μνήμη της αδελφής μας ΜΑΡΙΑΣ Κοτανίδου - ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ και του γαμπρού μας ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΥ προσφέρουμε για το 17ο Συνέδριο 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης.

Οικογένεια Νίκου Κοτανίδη

* * *

Στη μνήμη του φίλου μου ΙΣΑΑΚ ΚΟΨΙΔΗ προσφέρω 30 ευρώ για το 17ο Συνέδριο, μέσω ΚΟΒ Σταυρούπολης.

Νίκος Κοτανίδης

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και του ΚΚΕ ΑΜΑΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΑΤΟΥ, η οποία «έφυγε» στις 29 Δεκέμβρη 2004 στην ιδιαίτερη πατρίδα της Μαντζαβινάτα Κεφαλονιάς, προσφέρουμε 400 ευρώ για το 17ο Συνέδριο του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου.

Ο γιος της Γεράσιμος

Η νύφη της Αννεκε

Τα εγγόνια Σπύρος και Αμαλία - Εβελίν

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη της ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΑΡΓΥΡΑΚΗ, μέλους του ΚΚΕ, που «έφυγε» πρόσφατα από κοντά μας, προσφέρω 150 ευρώ στην ΚΟΒ Ανω Τούμπας.

Ο γιος της Νίκος Αργυράκης


Δημήτρης Μάλλιος
Δημήτρης Μάλλιος












Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ