Πέμπτη 13 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Καθοριστικό παιχνίδι

Το καθοριστικότερο βήμα πρόκρισης για τη φάση των «16» της Ευρωλίγκα είναι έτοιμος να κάνει ο Παναθηναϊκός σήμερα στο ΟΑΚΑ (21.10) που αντιμετωπίζει την Μπένετον Τρεβίζο. Σε περίπτωση που πάρουν το «ροζ» φύλλο αγώνα θα έχουν τον πρώτο λόγο για κατάληψη της δεύτερης θέσης του τρίτου ομίλου που οδηγεί στην επόμενη φάση. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση και τον Τρέισι Μάρεϊ που έχει έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στη μέση, έτσι οι «πράσινοι» θα παραταχθούν πλήρεις.

Πάντως ο «Ζοτς» ξέρει ότι τα πράγματα κόντρα στους Ιταλούς δε θα είναι και εύκολα. «Η Μπενετόν είναι ανταγωνίστριά μας για τη δεύτερη θέση του ομίλου κι έτσι χρειαζόμαστε αυτή τη νίκη για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Η Μπενετόν έχει επιδείξει αρκετά σκαμπανεβάσματα φέτος κι αυτό αποδεικνύει πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι. Μπορεί να βελτιώνεται βδομάδα με τη βδομάδα και να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο, γι' αυτό κι εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι και στα 40 λεπτά του αγώνα. Ως προπονητής του Παναθηναϊκού θα ήθελα να δω τους παίκτες μου να παλεύουν όπως πάλεψαν στη Μόσχα και να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ δε φαίνεται να ασχολείται με το θέμα ενός καλού πλασαρίσματος που θα αποφέρει κάποια ευνοϊκή μεταχείριση στη φάση των «16».

Η ΑΕΚ πήρε αυτό που ήθελε

Με καλή άμυνα, πλουραλισμό στην επίθεση και διάθεση για γρήγορο και καλό μπάσκετ η ΑΕΚ επικράτησε με 75-71 της Σιένα. Η Ενωση κυριάρχησε στο παρκέ και απλά χαλάρωσε στο τέλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ