Σάββατο 15 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Μουσικές «διαδρομές»

Ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Στάθης Δρογώσης και η Ευσταθία ενώνουν τα τραγούδια και το κέφι τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο (11μ.μ.), στο «Συρμό» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο, τηλ. 210 5203661). Ο Ν. Ζιώγαλας με γνωστά τραγούδια του, όπως «Μόνος στο λιμάνι», «Πάρε με απόψε, πάρε με», «Σαν σταρ του σινεμά», «Της καρδιάς τα πέταλα» κ.ά. Ο Στ. Δρογώσης με «ιστορία και παρελθόν» στα «Φώτα που Σβήνουν», με τραγούδια του από τον πρώτο προσωπικό του δίσκο «Ο χειμώνας δε θα 'ρθει» και με άλλα κομμάτια. Η Ευσταθία με τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ της «Φιλανθρωπικό γκαλά». Οι τρεις καλλιτέχνες μοιράζονται τη σκηνή, προσφέροντας ένα κεφάτο, ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Αύριο, όπως κάθε Κυριακή, στο «Συρμό», η Ελισάβετ Καρατζόλη, επικεφαλής μιας μεγάλης νεανικής παρέας, προσφέρει ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, με πολύ κέφι και εναλλασσόμενους ρυθμούς. Τη Δευτέρα και την Τρίτη, στο «Συρμό», ο Μάνος Ξυδούς με τον Νίκο Πιπινέλη και την Αδα ξεδιπλώνουν βραδιές γεμάτες ροκ ηχοχρώματα.

  • Η Ελένη Βιτάλη συνεχίζει τις εμφανίσεις της (κάθε Παρασκευή και Σάββατο, 10.30μ.μ.), στη σκηνή «Δίπλα στο Ποτάμι» (Λ. Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι). Στον ίδιο χώρο, κάθε Δευτέρα και Τρίτη (9.30μ.μ.), τραγουδά ο Βασίλης Λέκκας.
  • «Μουσικές της στεριανής Ελλάδας» από τον Χρήστο Τζιτζιμίκα, την Κυριακή (9 μ.μ)., στο Μικρό Μουσικό Θέατρο (Βεΐκου 33, Κουκάκι, τηλ. 210.9245.644).
  • Μια φωνή (Αλκίνοος Ιωαννίδης), δύο πιάνα (Σταύρος Λάντσιας - Σωτήρης Λεμονίδης), τη Δευτέρα, στην αίθουσα συναυλιών «Φ. Νάκας» (Ιπποκράτους 41).
  • Τη Δευτέρα, επίσης, στα «Ξύλινα» Καισαριανής (Λ. Αντιστάσεως, πάρκο Αϊ Γιάννη), ο Γιώργης Χριστοδούλου ανοίγει τις εκδηλώσεις της νέας χρονιάς, με ένα πρόγραμμα βασισμένο στη δισκογραφία του, αλλά και με απρόβλεπτες διασκευές.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ