Πέμπτη 20 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ανοιχτοί λογαριασμοί

Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ηρακλή και Ολυμπιακό

Sportidea

Ανοιχτοί λογαριασμοί για Ηρακλή και Ολυμπιακό
Με ένα γκολ από τα... αποδυτήρια ο Ηρακλής πήρε κεφάλι στην υπόθεση πρόκριση χτες στο Καυτατζόγλειο, απέναντι στο λειψό Ολυμπιακό. Μόλις στο 1' ο Παντελής Καπετάνος διαμόρφωσε το τελικό 1-0 με δυνατό αριστερό βολέ. Ισοπαλία είχαμε στα δοκάρια για τους δυο αντιπάλους, αφού πρώτα ο Ταραλίδης στο 28' και μετά ο Επαλέ στο 52' δε βρήκαν δίχτυα. Το ματς ήταν μέτριο και έτσι όλα τώρα θα κριθούν στη ρεβάνς του σταδίου Καραϊσκάκη.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Πάντος, Βάλλας, Κωστούλας, Βενετίδης, Στολτίδης, Καφές, Ταραλίδης (61' Μαυρογενίδης), Μάριτς (85' Φιλιππάκος), Οκκάς, Καστίγιο (52' Ντακόλ).

Ηρακλής: Αμπάρης, Σνάουτσερ, Δρούγας, Παπαζαχαρίας, Σεγκιρί, Πουρσανίδης, Ιωάννου, Μπακιρτσίογλου, Καπετάνος Κ., Επαλέ (71' Παπαποστόλου), Καπετάνος Π. (86' Λαγός).

  • Ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου άφησαν χτες στο Ηράκλειο ΟΦΗ και Καλαμαριά, που αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1. Βέβαια, με βάση το αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα, αφού ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στην έδρα τους. Οι Κρητικοί αν και κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ με γκολ του Νουαφόρ στο 20` και είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλο το πρώτο μέρος, εντούτοις στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν. Στην επανάληψη ο Απόλλωνας ανέβασε την απόδοσή του, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους, που φάνηκαν να αρκούνται στα κεκτημένα του Α' μέρους. Το τέρμα του Σπυρόπουλου στο 88' κράτησε «ζωντανούς» του «Ποντίους» στην υπόθεση - πρόκριση.
  • Ουσιαστικά με το ένα πόδι στην επόμενη φάση είναι πλέον ο Πανιώνιος που πέρασε αλώβητος από το γήπεδο του Ζωγράφου. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν του Ηλυσιακού με 1-0 χάρις σε ένα γκολ του Μέσαρος στο 33' και ουσιαστικά εξασφάλισαν το «εισιτήριο» αν και υπάρχει η ρεβάνς.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ