Κυριακή 23 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Δοκιμάζονται οι πρωτοπόροι

H 16η αγωνιστική της Α' Εθνικής διεξάγεται σήμερα με 6 αγώνες. Και οι τρεις πρωτοπόροι έχουν δύσκολο έργο αφού θα βρεθούν αντιμέτωποι με ομάδες που έχουν ανάγκη για βαθμούς.

Ο κορυφαίος στον πίνακα Παναθηναϊκός έχει «επικίνδυνη αποστολή» στη Νεάπολη αφού θα κοντραριστεί με τον Ιωνικό (17.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) που καίγεται για τους βαθμούς προκείμενου να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη μεριά, οι πράσινοι είναι το φαβορί, όμως ο Ζντένεκ Σκάζνι τονίζει πως αυτό οι παίκτες του πρέπει να το δείξουν στο γήπεδο.

Μακριά από την έδρα του θα αγωνιστεί και ο Ολυμπιακός. Δοκιμάζεται στο «Ελ Πάσο» από την Καλλιθέα (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) που πρόσφατα τον κέρδισε για το κύπελλο. Ο Μπάγεβιτς συνέστησε την προσοχή στους παίκτες του ώστε να μην απολέσουν βαθμούς στο γήπεδο των κυανόλευκων.

Οσον αφορά την ΑΕΚ θα φιλοξενήσει στο Ολυμπιακό Στάδιο το Αιγάλεω (19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). Η Ενωση θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες μετά την πρώτη ήττα από την Καλαμαριά και θα βρει απέναντί της τον Ιλιε Ντουμιτρέσκου που ανέλαβε τα ηνία του «Σίτι». Πέρσι ο Ρουμάνος ήταν στο τιμόνι των κιτρινόμαυρων.

Στο Καυτατζόγλειο ο Ηρακλής θα παίξει με τον Εργοτέλη (19.00 ΑΛΦΑ), ενώ νωρίτερα στις 14.45 χωρίς τηλεοπτική κάλυψη ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά σε μια βδομάδα την Καλαμαριά στο Ηράκλειο, ενώ στο νησί των Φαιάκων επίσης την ίδια ώρα η Κέρκυρα έχει κρίσιμο ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

  • Ο δεύτερος γύρος αρχίζει και για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Καισαριανή στο ντεμπούτο στον πάγκο του Εθνικού Αστέρα του Στάθη Σταθόπουλο απέναντι στον πρωτοπόρο Ακράτητο. Η άλλη ομάδα της κορυφής Νίκη Βόλου παίζει εντός έδρας με την Προοδευτική. Στ' άλλα ματς του σημερινού προγράμματος της 16ης αγωνιστικής: Ατρόμητος - Παναχαϊκή, Λεβαδειακός - Απόλλωνας, ΑΣΚ Ολυμπιακός - Καστοριά, Καλαμάτα - Πανηλειακός. Ωρα έναρξης 14.45.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ