Σάββατο 29 Γενάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Για όλα τα γούστα

Για όλα τα... γούστα είναι η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Α1, αφού από την 14η αγωνιστική δε λείπουν τόσο τα παιχνίδια -ντέρμπι μεταξύ των ομάδων με κοινούς στόχους αλλά και οι ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Για πολύ γερά νεύρα είναι το παιχνίδι στο κλειστό του «Αγ. Θωμά», όπου το Μαρούσι υποδέχεται τον εξαιρετικά επικίνδυνο Μακεδονικό. Οι παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο αντίπαλός τους χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς επιθυμεί διακαώς να καλύψει τη διαφορά από αυτούς. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην έκτη θέση και το «διπλό» θα δώσει νέα «εικόνα» στο πρωτάθλημα.

Δύσκολες αποστολές εκτός έδρας έχουν τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός. Οι μεν «κιτρινόμαυροι» δοκιμάζονται αύριο στη Νέα Σμύρνη, με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Το συγκρότημα του Φώτη Κατσικάρη προέρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση μέσα στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι, αλλά δε θέλει να επαναλάβει τα λάθη που έκανε στην Πυλαία. Μέσα από τη «σκληρή» έδρα του Ιωνικού θέλουν να περάσουν οι «ερυθρόλευκοι», προκειμένου να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά. Με ιδιαίτερη προσοχή αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με τον Αρη στο ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό, που δε θέλουν στραβοπατήματα εντός έδρας.

Ντέρμπι ουραγών έχουμε στον Θεσσαλικό κάμπο όπου η Ολύμπια φιλοξενεί τη Μεντ. Το δικό του ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας του «Ιβανωφείου», όπου ο Ηρακλής με όπλο την έδρα του υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών, που δείχνει ιδιαίτερα επικίνδυνος και μακριά από την Πάτρα. Τέλος, το πάνω χέρι αναμένεται να έχει ο ΠΑΟΚ στο «σπίτι» του με τον Πανελλήνιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Σάββατο («Ιβανώφειο», 17.00) Ηρακλής - Απόλλων, (17.00) Ολύμπια Λάρισας - ΜΕΝΤ, (17.00) Μαρούσι - Μακεδονικός, (Αμαλιάδα, 18.30, ΕΤ-1) Ιωνικός - Ολυμπιακός, (Πυλαία, 19.00) ΠΑΟΚ - Πανελλήνιος, (ΟΑΚΑ, 19.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) Παναθηναϊκός - Αρης. Κυριακή (Ν. Σμύρνη, 18.30, ΕΤ-1) Πανιώνιος - ΑΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ