Σάββατο 5 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Ηχοι και φωνές στο «Συρμό»

Οι Ν. Ζιώγαλας, Στ. Δρογώσης, Ευσταθία
Οι Ν. Ζιώγαλας, Στ. Δρογώσης, Ευσταθία
Ενα ελπιδοφόρο σχήμα στα σύνορα του έντεχνου με το λαϊκό τραγούδι συμπράττει τη Δευτέρα (10μ.μ.) με τον Παντελή Θαλασσινό. Στη μουσική σκηνή του «Συρμού» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, πλ. Καραϊσκάκη, τηλ. 210 5203.661), οι «Αέρας» θα παρουσιάσουν την πρώτη δισκογραφική δουλιά τους, που έχει τίτλο «...στη χαρά στην Ατέλειωτη μέρα». Τραγούδια και μουσικές που έχει γράψει ο Βασίλης Καρόζας και ηχογραφήθηκαν με την παρότρυνση και τη φιλική συμμετοχή του Π. Θαλασσινού, αλλά και τραγούδια που αγαπούν και οι δύο για μια μοναδική βραδιά στο «Συρμό».

  • Στον ίδιο χώρο, σήμερα, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Στάθης Δρογώσης και η Ευσταθία ενώνουν κέφι και τραγούδια και παρουσιάζουν ένα «ψαγμένο» πρόγραμμα.
  • Η Ελισάβετ Καρατζόλη και η μεγάλη μουσική της παρέα συνεχίζουν στο «Συρμό» τα κυριακάτικα ραντεβού τους με τους φίλους του καλού τραγουδιού. Πρόκειται για ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα με τίτλο «Αγγελος γίνε και να 'ρθεις». Θα μας κρατήσουν συντροφιά με τραγούδια από ροκ και έντεχνο μέχρι ποπ και από δημιουργίες του Σωκράτη Μάλαμα μέχρι το «Black Velvet».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ