Σάββατο 5 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πώς λειτουργεί ο κρατικός μηχανισμός...

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ

Η ανάμνηση των αδιάλειπτων αναφορών σας για ταπεινότητα, σεμνότητα, διαφάνεια, ευαισθησία, σεβασμό στους πολίτες και άλλα εύηχα με τα οποία επιτρέπεται στον πολίτη να ονειρεύεται, γίνονται εφιάλτες όταν δοκιμάσει να γευτεί την υλοποίησή τους. Η διαπίστωση είναι: Αδιαφορία, περιφρόνηση και ξεφόρτωμα του πολίτη, άσχετες απαντήσεις. Για παράδειγμα:

Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, υπόψη υφυπουργού κ. Αδάμ Ρεγκούζα. Σε επισήμανση αδικαιολόγητα λανθασμένης και κατάφωρα άδικης για πολίτες χαμηλών εισοδημάτων, υπουργικής απόφασης της προηγούμενης κυβέρνησης - ξεφόρτωμα - ήταν η ίδια υπουργική απόφαση!

ΥΠΕΧΩΔΕ: ΣΧΩΠ, υπόψη υπεύθυνης κας Παππά: Μετά από πολύχρονες προφορικές και τηλεφωνικές ερωτήσεις για το χρόνο εξέτασης και έγκρισης υπαγωγής στο σχέδιο πόλης μιας περιοχής, η στερεότυπη απάντηση ήταν: τώρα είναι εκλογές, τώρα έχουμε Ολυμπιακούς, τον άλλο μήνα περνάει από ΣΧΩΠ κλπ., κλπ.

13.7.04 Ακολούθησε έγγραφο αίτημά μου με σύγχρονη κοινοποίηση στον κ. Σουφλιά. Ουδεμία απάντηση.

26.8.04 Ακολούθησε έγγραφη επανάληψη του ίδιου εγγράφου με τους ίδιους αποδέκτες. Νεκρική σιωπή - περιφρόνηση δηλαδή.

12ος/04. Επανάληψη αποστολής του ιδίου εγγράφου αιτήματος με τους ίδιους αποδέκτες αλλά και κοινοποίηση σε Σας τον ...ίδιο με αρ. πρωτ. 12337. Απάντηση καμιά.

Προσμένοντας εκδήλωση ενδιαφέροντος διεκδικώ την τιμή της απάντησής σας καθώς και μια συνάντηση μαζί σας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ