Πέμπτη 10 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Ποτέ δεν ξέρεις...

Δύο νέες σειρές έχει προσθέσει στο πρόγραμμά του ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤΕΝΝΑ, οι οποίες θα αρχίσουν να προβάλλονται από την ερχόμενη βδομάδα. Συγχρόνως, πέφτει η αυλαία στις σειρές «Ετσι ξαφνικά», που προβάλλεται από το MEGA, «Ας πρόσεχες», που μεταδίδεται από τον ΑΝΤΕΝΝΑ, «Ξέχασέ με», από τον Alpha, ενώ στα μέσα του Μάρτη θα ολοκληρωθούν και τα επεισόδια της σειράς της ΝΕΤ «Τα παιδιά της Νιόβης», σε σκηνοθεσία Κώστα Κουτσομύτη.

Ετσι, την ερχόμενη βδομάδα πρεμιέρα έχουν στον ΑΝΤΕΝΝΑ η δραματική σειρά «Σαν γλυκό του κουταλιού», σε σκηνοθεσία Ρέινα Εσκενάζι, αλλά και η αισθηματική κομεντί «Ποτέ δεν ξέρεις», σε σκηνοθεσία Κώστα Κιμούλη.

Η σειρά «Σαν γλυκό του κουταλιού» αναφέρεται στη φιλία τριών γυναικών, που ξεκινά από τα σχολικά χρόνια, τις επιλογές που έκαναν στην πορεία του χρόνου, αλλά και τους τρόπους διεκδίκησης και των τριών γυναικών των πραγματικών «θέλω» τους.

Αυτή τη βαθιά φιλία από τα ανέμελα σχολικά τους χρόνια μοιράζονται η Κάτια, η Αλίκη και η Φανή. Τότε πριν τις χωρίσουν οι συγκυρίες της ζωής έδωσαν μια υπόσχεση: Οτι τίποτα δε θα τις εμποδίσει να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Πέρασαν δέκα χρόνια και η καθεμιά τράβηξε το δικό της δρόμο, που τώρα όμως έχει καταλήξει και για τις τρεις σε αδιέξοδο. Μια τυχαία συνάντηση θα σταθεί αφορμή να συνειδητοποιήσουν ότι, παρά την κοινωνική τους καταξίωση, απέτυχαν όλες στην προσωπική τους ζωή. Η φιλία τους αναζωπυρώνεται και τις σπρώχνει να τολμήσουν αυτό που κάποτε υποσχέθηκαν. Θα απαρνηθούν την ταυτότητά τους, θα «δραπετεύσουν» από την προηγούμενη ζωή τους και θα διεκδικήσουν από την αρχή, λαθραία και κρυφά, το όνειρό τους, συγκατοικώντας σ' ένα σπίτι, σε μια άλλη γειτονιά, με διαφορετικό ανθρώπινο περίγυρο. Ομως το παρελθόν θα τις ακολουθήσει και τις φέρει σε σύγκρουση με όσα άφησαν πίσω τους. Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Μαρίνας Πετροπούλου.

Στο ρόλο των τριών φίλων οι Ναταλία Δραγούμη, Μαρί Κωνσταντάτου και Κατερίνα Λέχου. Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν οι Αρης Λεμπεσόπουλος, Αντώνης Ραμπαούνης, Βασίλης Ευταξόπουλος, Νίκος Νικολάου, Μαρίνα Καλογήρου, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος κ.ά.

Η δεύτερη σειρά που θα αρχίσει στον ΑΝΤΕΝΝΑ είναι η αισθηματική κομεντί «Ποτέ δεν ξέρεις», σε σκηνοθεσία Κώστα Κιμούλη.

Οι δύο κεντρικοί ήρωες της σειράς είναι η Μένη, ζωγράφος και ο Αντώνης. Εχουν δύο γιους, τον Χάρη και τον αστρολόγο Διογένη. Στην προσπάθειά τους να βρουν την κατάλληλη κοπέλα για τον Χάρη καταφέρνουν να του κάνουν τη ζωή... μαρτύριο. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Νένα Μεντή και ο Μηνάς Χατζησάββας. Μαζί τους συμπρωταγωνιστούν ο Γιώργος Χρανιώτης, η Αννα Στίλβη, η Κατερίνα Μουτσάτσου, η Βαλέρια Κουρούπη, ο Αντώνης Καρυστινός, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης, ο Ευριπίδης Λασκαρίδης και η Μαρία Κατσουλίδου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ