Σάββατο 12 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α΄ ΕΘΝΙΚΗ
Αυλαία εις... τριπλούν

Με τρεις συναντήσεις «ανοίγει» σήμερα η αυλαία της 18ης αγωνιστικής του επαγγελματικού πρωταθλήματος στην Α΄ Εθνική. Χρονικά προηγείται το παιχνίδι Αρη - Εργοτέλη (16.45, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), με τους γηπεδούχους να σκέφτονται μόνο τη νίκη και τους φιλοξενούμενους να προσβλέπουν σε θετικό αποτέλεσμα. Στόχοι που θα συμβάλουν στην προσπάθεια - αμφοτέρων - ν' απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται - χωρίς φιλάθλους, λόγω τιμωρίας - την αξιόμαχη Ξάνθη (17.45, ΑΛΦΑ). Πέντε μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Σοσό (Πέμπτη), για το ΟΥΕΦΑ, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο τη νίκη, ώστε να διατηρήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους. Ο Μπάγεβιτς - που προβληματίζεται από τις αμυντικές απουσίες - εφιστά την προσοχή στους παίχτες του, επισημαίνοντας ότι δε θα είναι εύκολο παιχνίδι.

Στην πλευρά των ακριτών, χωρίς να παραγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία. Χαρακτηριστικά ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, στον ραδιοφωνικό σταθμό «SuperΣΠOP FM», είπε: «Για μας θα είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που έχουμε δώσει ως τώρα, αφού παίζουμε απέναντι στον Ολυμπιακό, που είναι πρωτοπόρος και δεν έχει χάσει βαθμό στην έδρα του».

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Καλαμαριά (19.30, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) και φυσικά θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς, για να μην απομακρυνθεί περισσότερο από την κορυφή. Οι «πράσινοι» καλούνται να ξεπεράσουν τρία σημαντικά εμπόδια, εκτός φυσικά από τους υπολογίσιμους αντιπάλους τους. Την κακή ψυχολογία και την πίεση που έχουν δημιουργήσει τ' αρνητικά αποτελέσματα. Επίσης ότι ακολουθεί το πρώτο παιχνίδι με τη Σεβίλλη (Τετάρτη) για το ΟΥΕΦΑ και φυσικά το θέμα του προπονητή. Η αναζήτησή του συνεχίζεται και στον πάγκο χρέη υπηρεσιακού θα εκτελέσει ο Τότης Φυλακούρης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ