Τρίτη 22 Φλεβάρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Αγωνιστική ανατροπών

Ο σκόρερ του ΠΑΟ Φάνης Γκέκας

Sportidea

Ο σκόρερ του ΠΑΟ Φάνης Γκέκας
Αγωνιστική των ανατροπών, ήταν η 19η, αλλά ταυτόχρονα και επιβεβαίωσης του μέτριου ως κακού επιπέδου (σε όλους τους τομείς) στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α' Εθνικής. Η ήττα του Ολυμπιακού και οι νίκες ΠΑΟ, ΑΕΚ αύξησαν το ενδιαφέρον για τη συνέχεια. Αυτό όμως δεν μπορεί να καλύψει την πραγματικότητα (ελάχιστο θέαμα, κακές διαιτησίες, στρεβλές νοοτροπίες κλπ)...

Ο Ολυμπιακός, για μια ακόμα φορά, ήταν από κακός ως τραγικός και έτσι ηττήθηκε από τον ψυχωμένο Εργοτέλη, που έπαιζε για περίπου μισή ώρα με 10 παίχτες. Το σφύριγμα της λήξης αποτέλεσε ταυτόχρονα την αρχή των «παρατράγουδων». Μερίδα «ερυθρόλευκων» οπαδών προέβη σε αλητείες (θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και παιδιά...) και εκτός προκλητικού απροόπτου η ομάδα θα υποστεί νέα τιμωρία έδρας. Η αποστολή της ομάδας δέχτηκε έντονες αποδοκιμασίες και γιαούρτια (!), ενώ χτες ο Μπάγεβιτς συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Γ. Λούβαρη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες έθεσε την παραίτησή του και κατά μια εκδοχή δεν αποκλείονταν εξελίξεις ως το βράδυ (μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, δεν υπήρχαν). Αλλες πληροφορίες πάντως ήθελαν τις αποφάσεις να «παγώνουν» μέχρι την αναμέτρηση στη Γαλλία.

Τη νέα γκέλα του πρωτοπόρου εκμεταλλεύτηκε απόλυτα ο Παναθηναϊκός. Χωρίς να παρουσιάσει ποδόσφαιρο αξιώσεων - όπως και το Αιγάλεω - πήρε, στην πρεμιέρα του Μαλεζάνι, αυτό που ήθελε. Τη νίκη, που τον έφερε ακόμα πιο κοντά (δύο βαθμούς) στους «ερυθρόλευκους».

«Καρδιοχτύπησε» αλλά επικράτησε του αξιόμαχου Ηρακλή και η ΑΕΚ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να κάνει την ολική επαναφορά και να κερδίσει.

  • Παραλίγο τραγωδία στη Βέροια. Στην αναμέτρηση Βέροιας - ΠΑΣ Γιάννινα, η ζωή του παίχτη των φιλοξενουμένων Γιώργου Παλιάγκα κινδύνεψε σοβαρά. Ο 22χρονος μέσος συγκρούστηκε στο 84' με τον Αμαφούλε, του γύρισε η γλώσσα και έπεσε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο (το ματς διεκόπη για περίπου δέκα λεπτά). Στο γήπεδο όμως δεν υπήρχε ασθενοφόρο και ο νεαρός (που ευτυχώς ξεπέρασε τελικά τον κίνδυνο) μετακομίστηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο της Βέροιας με περιπολικό...

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ