Τετάρτη 16 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
«Λογαριασμοί»... ΟΤΕ

Σε μία πολύπλευρη ταλαιπωρία υποβάλλει εδώ και πέντε μήνες ο ΟΤΕ καταναλωτή του καθυστερώντας, από τη μια, επί πέντε ολόκληρους μήνες να του συνδέσει το σταθερό τηλέφωνο στη νέα του κατοικία και, από την άλλη, αδιαφορώντας να εκτελέσει την αίτηση διακοπής της σύνδεσης στην προηγούμενη κατοικία του. Δεν παραλείπει όμως να του αποστέλλει τους λογαριασμούς με τα πάγια που διαρκώς τρέχουν.

Οπως μας κατήγγειλε η Βαρβάρα Καζατζίδου, στις αρχές Νοέμβρη μετακόμισε στο νέο της διαμέρισμα σε νεόχτιστη πολυκατοικία στην οδό Σφακίων 6, στην περιοχή της Αμφιάλης, στο Κερατσίνι.

Μέχρι σήμερα όμως στα διαμερίσματα της πολυκατοικίας δεν έχει γίνει η σύνδεση των σταθερών τηλεφώνων. Ο εκπρόσωπος του ΟΤΕ της περιοχής, στη διαμαρτυρία της συγκεκριμένης πελάτισσας του Οργανισμού, αναγνωρίζει μεν το δίκιο της διαμαρτυρίας της αλλά δηλώνει πως έχει αναθέσει το έργο της σύνδεσης σε εργολάβους και υπόσχεται πως θα γίνει η σύνδεση.

Κι ενώ η Β. Καζατζίδου, από τη στιγμή που άλλαξε σπίτι, έκανε στον ΟΤΕ αίτηση διακοπής της προηγούμενης σύνδεσης, στην οδό Ξάνθου, ο ΟΤΕ εξακολουθεί να της στέλνει τους λογαριασμούς με τα πάγια οι οποίοι στον τελευταίο λογαριασμό ανέρχονται στα 57.50 ευρώ. Οταν διαμαρτυρήθηκε στον ΟΤΕ της περιοχής της ο προϊστάμενος του Οργανισμού της δήλωσε πως «δεν έχουμε ενημερώσει τη μηχανογράφηση» και την κάλεσε να πληρώσει τους λογαριασμούς με τη διαβεβαίωση πως θα της επιστρέψουν πίσω τα χρήματα... Οταν βέβαια θυμηθούν να ενημερώσουν τη μηχανοργάνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ