Τετάρτη 30 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Νίκος Μπελογιάννης
Νίκος Μπελογιάννης
Φωτ. 2

Τιμώντας τη μνήμη του ΝΙΚΟΥ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, ο οποίος εκτελέστηκε το Μάρτη του 1950, του αδελφού μου ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος εκτελέστηκε στη Θεσσαλονίκη και του θείου μου ΗΛΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ, ο οποίος εκτελέστηκε την Πρωτομαγιά του 1944 μαζί με άλλους 200 κομμουνιστές - ήρωες στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, προσφέρω 300 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ανω Νέας Σμύρνης - Φάρου.

Καλλιόπη Παπαδοπούλου

* * *

Στη μνήμη της ΜΑΡΙΑΣ Ν. ΜΠΑΤΙΣΤΑΤΟΥ πρόσφεραν στο ΚΚΕ: Ο Χρήστος και η Μίνα Τελειώνη 100 ευρώ. Ο Κώστας και η Μαριάννα Βλαχοχρήστου 50 ευρώ. Η Χριστίνα Λουκά 30 ευρώ. Η Μίνα Φιλιππούση 20 ευρώ.

* * *

Αυτές τις μέρες συμπληρώνονται 12 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας ΛΕΩΝΙΔΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ.

Στη μνήμη του προσφέρουμε 50 ευρώ για ενίσχυση του «Ριζοσπάστη».

Η γυναίκα του

Τα παιδιά του

** * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του αγαπημένου συντρόφου μου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΟΥΓΑΝΙΔΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, Μακρονησιώτη, με τον οποίο ήμασταν 60 χρόνια στη ζωή και στους αγώνες, προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης.

Μαργαρίτα Σουγανίδου

  • Για τις 40 μέρες από το θάνατο του πατέρα μας Κωνσταντίνου Σουγανίδη, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Θεσσαλονίκης, 100 ευρώ.

Ηλίας Ελευθεριάδης
Ηλίας Ελευθεριάδης
Οικογένεια Νίκου Σουγανίδη

* * *

Πέθανε σε ηλικία 60 χρόνων στη Θεσσαλονίκη η αγωνίστρια ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ (Φυλιώ) ΛΑΔΑ.

Στη μνήμη της ο σύντροφός της Θανάσης Λαδάς και τα παιδιά τους Γεώργιος και Επαμεινώνδας προσφέρουν στην ΚΟ Θεσσαλονίκης 100 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥΜΕΛΙΔΗ από το Μαυροβούνι Σκύδρας και προς τιμήν του 17ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΝΕ Πέλλας, 20 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη του αγωνιστή ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΡΑΠΑ, ο οποίος «έφυγε» στις 12 Μάρτη 2005, ο αδελφός του Τέλης Κουραπάς προσφέρει στην ΚΟΒ Ραφήνας 50 ευρώ.

* * *

Στη μνήμη του ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑ (Μανίκα) και του ΖΑΧΑΡΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑ (Μπρούζου) από τη Δάφνη Ικαρίας, ο Π. Λ. προσφέρει 40 ευρώ στο Παράρτημα Μοσχάτου της ΠΕΑΕΑ και 10 ευρώ στο «Ριζοσπάστη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ