Τετάρτη 6 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Για το πρώτο βήμα

Κρίσιμο το σημερινό ματς του ΠΑΟ με την Εφές

Sportidea

Κρίσιμο το σημερινό ματς του ΠΑΟ με την Εφές
Μπορεί οι υπόλοιπες ομάδες της Α1 να ξεκουράζονται, αφού το πρωτάθλημα διακόπηκε... ελέω ΟΛ ΣΤΑΡ ΓΚΕΪΜ (Σαββατοκύριακο στην Πάτρα), εν τούτοις κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον Παναθηναϊκό. Το αντίθετο μάλιστα. Οι «πράσινοι» από σήμερα κινούνται σε ρυθμούς Ευρωλίγκα, όπου θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στο φάιναλ φορ της Μόσχας, κόντρα στην Εφές Πίλσεν. Το «τριφύλλι» υποδέχεται την τουρκική ομάδα σήμερα στο (ΟΑΚΑ, 19.10 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), ενώ το Σάββατο θα παίξει τη ρεβάνς στην Κωνσταντινούπολη. Υπενθυμίζεται ότι προκρίνεται η ομάδα που θα συμπληρώσει δυο νίκες. Εάν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι το πλεονέκτημα έδρας το έχει η ελληνική ομάδα. Φυσικά στόχος του Παναθηναϊκού σήμερα δεν είναι άλλος από το να κάνει το πρώτο βήμα, προκειμένου η... Μόσχα να έρθει πιο κοντά.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει τονίσει επανειλημμένα στους παίκτες του τις παγίδες που κρύβουν τα πρώτα παιχνίδια που υπάγονται σε τέτοια διαδικασία και πως εύκολα μπορεί το πλεονέκτημα έδρας να γυρίσει μπούμερανγκ. Γι' αυτόν το λόγο κάλεσε τους παίκτες να δείξουν τη δέουσα σοβαρότητα χωρίς να σκέφτονται τα περαιτέρω. Ο Σέρβος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει για την ώρα κανένα πρόβλημα. Ολοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του, ενώ περιμένει πολλά από την απόδοση του Ιμπραΐμ Κουτλουάι, αφού έχει έναν παραπάνω λόγο να θέλει τη νίκη απέναντι στους συμπατριώτες του (τον είχαν απορρίψει όταν έφυγε από τους Σόνικς).

Στην αντίπερα όχθη, προβλήματα αντιμετωπίζει η Εφές Πίλσεν, η οποία ήρθε στην Αθήνα χωρίς έναν από τους καλύτερους αμυντικούς της, αφού ο Αλπέρ Γιλμάζ τραυματίστηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ