Παρασκευή 8 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΟΪΤΣΕΡ
Αρχισαν οι «καμπάνες»

Με έξι μήνες αποκλεισμού από αγωνιστικές δραστηριότητες τιμωρήθηκε ο Τάις Βάτερινγκ από τη Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για την κατηγορία «αντιαθλητικής συμπεριφοράς», που αφορά το χρηματισμό του με 10.000 ευρώ.

Ο παίκτης του συλλόγου της Γ' κατηγορίας της Γερμανίας παραδέχτηκε ότι έλαβε το ποσό των 10.000 ευρώ από έναν άνδρα πριν από τον αγώνα Κυπέλλου του περασμένου Αυγούστου με το Αμβούργο, το αποτέλεσμα του οποίου (4-2 υπέρ της Πάντερμπορν) ο διαιτητής Ρόμπερτ Χόιτσερ ομολόγησε ότι διαμόρφωσε, προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα «επιτυχών προβλέψεων» σε παίκτες του στοιχήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολλανδός Βάτερινγκ, ο οποίος μοίρασε τα χρήματα στους συμπαίκτες του μετά τη νίκη, είναι ο πρώτος παίκτης που τιμωρείται για την εμπλοκή του στην υπόθεση.

  • Ανάλογο σκάνδαλο με στημένα παιχνίδια φαίνεται να είναι στα σκαριά και στην Πορτογαλία, όπου σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας, περίπου 200 άτομα φέρονται να είναι μπλεγμένα. Μάλιστα σε αυτά συγκαταλέγονται πρόσωπα που θεωρούνταν υπεράνω υποψίας, ενώ οι πρώτες πληροφορίες δείχνουν και το όνομα του προέδρου της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ