Σάββατο 16 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Ανεβαίνουν οι ρυθμοί

Κόντρα στον Πανιώνιο θα αγωνιστεί το Μαρούσι

Sportidea

Κόντρα στον Πανιώνιο θα αγωνιστεί το Μαρούσι
Με την αγωνία να ανεβαίνει κατακόρυφα όσον αφορά τη μάχη που δίνουν οι ομάδες που διεκδικούν θέση στην τετράδα, το πρωτάθλημα της Α1 ξαναμπαίνει στη δράση αυτό το Σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή της 24ης αγωνιστικής. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν δύο αναμετρήσεις, αυτή του Αμαρουσίου με τον Πανιώνιο και της ΑΕΚ με τον Ηρακλή.

Στο κλειστό του Αγ. Θωμά το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία, κυρίως για τους «κυανέρυθρους» οι οποίοι προσπαθούν να διατηρηθούν εντός της πρώτης τετράδας εκμεταλλευόμενοι και τυχόν στραβοπατήματα των υπόλοιπων ομάδων. Στην αντίπερα όχθη, οι δεύτεροι της βαθμολογίας γηπεδούχοι, που θα αγωνιστούν χωρίς τον Ρόντρικ Μπλάκνεϊ, θα προσπαθήσουν να ρεφάρουν την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία την προηγούμενη αγωνιστική.

Κρίσιμο παιχνίδι και στο κλειστό του Γαλατσίου, καθώς η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ηρακλή στην προσπάθειά της να βρεθεί πιο κοντά στην τετράδα της κανονικής περιόδου. Μοναδική απουσία για τον Φώτη Κατσικάρη θα είναι αυτή του Γιώργου Τσιάρα που αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις την ερχόμενη βδομάδα. Οσον αφορά τον Ηρακλή, ο τεχνικός του, Λευτέρης Κακιούσης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μιλόσεβιτς και Λιμπά.

Ο Αρης αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πατρών στη Θεσσαλονίκη, στην προσπάθειά του να κρατήσει την τρίτη θέση στην οποία βρίσκεται στον βαθμολογικό πίνακα.. Ωστόσο, και οι Πατρινοί.. καίγονται για τους βαθμούς, αφού βρίσκονται μόλις μία... ανάσα από την οχτάδα.

Παιχνίδι με διαφορετικούς στόχους θα διεξαχθεί στην Κυψέλη όπου Πανελλήνιος που θέλει να αποφύγει τις περιπέτειες για τον υποβιβασμό θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος με τη σειρά του κυνηγάει να μείνει εντός οχτάδας..

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει ο Παναθηναϊκός στην εκτός έδρας αποστολή του κόντρα στη ΜΕΝΤ, έχοντας την ψυχολογία του στα ύψη. Τέλος, ντέρμπι ουραγών θα διεξαχθεί και στη Λάρισα, όπου η Ολύμπια «μονομαχεί» με τον Ιωνικό ΝΦ/Αμαλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Πανελλήνιος - Ολυμπιακός (Κυψέλη 17.00 ΕΤ1), Αρης - Απόλλων Πάτρας (Αλεξάνδρειο 17.00), Μαρούσι - Πανιώνιος ((Αγ. Θωμάς 19.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ). ΚΥΡΙΑΚΗ: ΑΕΚ - Ηρακλής (Γαλάτσι 16.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), ΜΕΝΤ - ΠΑΟ (Αλεξάνδρειο 17.00), Ολύμπια Λάρισας - Ιωνικός ΝΦ/Αμαλιάδα (Νεάπολη 18.30 ΕΤ1).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ