Σάββατο 23 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Α' ΕΘΝΙΚΗ
Δοκιμασίες πρωτοπόρων

Η αναμέτρηση της Κρήτης είναι κρίσιμη και για τους δυο αντιπάλους

Sportidea

Η αναμέτρηση της Κρήτης είναι κρίσιμη και για τους δυο αντιπάλους
Με τον αγώνα του Ηρακλείου να κλέβει την παράσταση από πλευράς ενδιαφέροντος, το πρωτάθλημα της Α' Εθνικής μπαίνει από αυτό το Σαββατοκύριακο στην τελική του ευθεία, με τη διεξαγωγή της 27ης αγωνιστικής.

Στην Κρήτη η ΑΕΚ δοκιμάζει τις δυνάμεις της εκτός έδρας κόντρα στον ΟΦΗ, που «καίγεται» για τους βαθμούς, έχοντας το πιο δύσκολο έργο από την... παρέα των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο θα προσπαθήσει να βρει στο «Γεντί Κουλέ» την επιστροφή στις επιτυχίες. Αλλωστε οι τρεις βαθμοί αποτελούν μονόδρομο για τους «κιτρινόμαυρους» προκειμένου να διατηρηθούν στη δεύτερη θέση και στο κυνήγι του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ενωσης θα στερηθεί των υπηρεσιών των Αλβες - Ασουνσάο και θέση στη βασική ενδεκάδα διεκδικούν οι Ιβιτς και Κυριακίδης.

Το «τρίποντο» των βαθμών, που ουσιαστικά θα ισοδυναμεί και με τέλος στην αγωνία για την αποφυγή του υποβιβασμού όμως ψάχνουν και οι γηπεδούχοι Κρητικοί. Η βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική, κάνει το σημερινό παιχνίδι κόντρα στο «Δικέφαλο» ιδιαίτερα κρίσιμο για τον ΟΦΗ. Από τον αγώνα της Κυριακής θα λείψουν οι τιμωρημένοι Κολιτσιδάκης και Τόμας, ενώ απών θα είναι και ο Σταυρακάκης.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο, κεκλεισμένων των θυρών, τη Χαλκηδόνα, που εξακολουθεί να κάνει όνειρα για έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Οι «πράσινοι», όπως δείχνουν τα πράγματα, θα έχουν στη διάθεσή τους τον Μιχάλη Κωνσταντίνου, που φάνηκε να ξεπερνάει το διάστρεμμα που υπέστη την Τρίτη.

Ο τρίτος στη βαθμολογία Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Καραϊσκάκη» το Αιγάλεω, που επίσης παίζει για μια θέση στο ΟΥΕΦΑ.

Το... πρώτο πιάτο της αγωνιστικής θα δοθεί σήμερα με δυο παιχνίδια. Στις 17.00 («SuperSport 1») o Ιωνικός υποδέχεται στη Νεάπολη τον ΠΑΟΚ και στις 17.45 («Alpha») o Απόλλων στην Καλαμαριά τον Εργοτέλη, στο ντέρμπι των ουραγών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Κυριακής: (ώρα έναρξης όλων των παιχνιδιών 20.00). SKODA Ξάνθη - Ηρακλής («Alpha»), ΟΦΗ - ΑΕΚ («SuperSport 2»), Καλλιθέα - Πανιώνιος («SuperSport 3»), Αρης - Κέρκυρα, Παναθηναϊκός - Χαλκηδόνα («SuperSport 1»), Ολυμπιακός - Αιγάλεω («Alpha»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ