Πέμπτη 28 Απρίλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΑΡΔΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΔΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
Φωτ.

Στις 24 Μάρτη 2005 άφησε την τελευταία πνοή του σε νοσοκομείο της Καρδιτσας ο αγαπητός κουνιάδος μου ΝΙΚΟΣ ΚΩΤΟΥΖΑΣ. Θάφτηκε την επομένη στο χωριό του Πορτίτσα Καρδίτσας. Υπήρξε αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και οπαδός και ψηφοφόρος του ΚΚΕ. Στα δύσκολα «πέτρινα χρόνια» διώχτηκε - όπως και όλη η οικογένειά του από το μισαλλόδοξο κράτος της Δεξιάς. Η μητέρα και οι δύο αδελφές του κλείστηκαν στις φυλακές της Λάρισας. Η μητέρα δεν άντεξε τις δύσκολες συνθήκες της κράτησής τους, πέθανε και θάφτηκε στη Λάρισα.

Οταν επέστρεψαν στο χωριό, βρήκαν το σπίτι ρημαγμένο και το νοικοκυριό λεηλατημένο. Ετσι πέρασαν μεγάλες δυσκολίες και φτώχεια ως που να ορθοποδήσουν.

Στη μνήμη του και στη μνήμη της πεθεράς μου ΑΓΟΡΩΣ ΚΩΤΟΥΖΑ προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Πασά - Κιόσκι Βέροιας.

Φρόσω Κωτούζα

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 2 χρόνων από το θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα ΜΗΤΣΟΥ ΜΠΑΦΑ προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Παλαιού Φαλήρου, 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η σύζυγος Χρύσα Μπάφα

Τα παιδιά Γιώργος και Κώστας

* * *

Φωτ.

Η Κατίνα Δημητρακόγιαννη προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ στη μνήμη του συζύγου της ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, του κουνιάδου της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗ και στη μνήμη των γονιών της.

Μήτσος Μπάφας
Μήτσος Μπάφας
* * *

Φωτ.

Τιμώντας τη μνήμη του ΜΙΜΗ ΚΑΡΔΑΣΗ, μέλους του ΚΚΕ, ο οποίος πέθανε στις 2 Απρίλη 2005 έπειτα από μακρόχρονη αρρώστια και κηδεύτηκε στις 8 Απρίλη, και αντί για στεφάνι στον τάφο του, προσφέρω 50 ευρώ στην ΚΟ Πειραιά, μέσω της ΚΟΒ Καμινίων.

Αρης Ιωαννίδης

* * *

Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης Τάσος Πάνου προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ ΤΑ Καλλιθέας.

* * *

Στην άσβεστη μνήμη της αγαπημένης αδελφής μας και συναγωνίστριας ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ Κωνσταντινίδου - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ, η οποία «έφυγε» πρόσφατα και πολύ μας λύπησε, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Λίμνης, 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

Μάγδα Τσούτσικα και οι αδελφές της


Στέφανος Δημητρακόγιαννης
Στέφανος Δημητρακόγιαννης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ