Πέμπτη 19 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Ξεκαθαρίζει σήμερα το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού του φετινού πρωταθλήματος αφού τέσσερις ομάδες... τα ξαναλένε μεταξύ τους στην κρίσιμη και τρίτη κόντρα τους όπου ο νικητής σφραγίζει το εισιτήριο για τη... μάχη της τετράδας.

Στο Αλεξάνδρειο ο Αρης ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την είσοδό του στα ημιτελικά μετά την εύκολη επικράτηση που πέτυχε επί της ΑΕΚ στο προηγούμενο παιχνίδι. Οι «κίτρινοι» δε δυσκολεύτηκαν απέναντι στο συγκρότημα του Κατσικάρη εκμεταλλευόμενοι κυρίως την πολύ καλή απόδοση που είχε ο Αρθουρ Τζόνσον. Στην αντίπερα όχθη, ο Φώτης Κατσικάρης νοσταλγεί την απόδοση των παικτών στο πρώτο παιχνίδι στο Γαλάτσι και ευελπιστεί σήμερα να πράξουν κάτι ανάλογο.

Στο κλειστό του Αγ. Θωμά Μαρούσι και Μακεδονικός θα προσπαθήσουν για το ροζ φύλλο με τη δεύτερη αναμέτρηση των δυο αντιπάλων να αναμένεται αμφίρροπη. Ο προπονητής των γηπεδούχων Παναγιώτης Γιαννάκης κρατάει χαμηλούς τόνους αφού είδε την ομάδα του να αγχώνεται ιδιαίτερα την Τρίτη. Στην άλλη πλευρά, ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει οι παίκτες του να έχουν περισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ