Τρίτη 24 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
14ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΣΝΙΕ
Εντολή για αγωνιστική συνέχεια

Εντολή για αγωνιστική συνέχεια της Ομοσπονδίας Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδας (ΟΣΝΙΕ), αποτελεί η ανάδειξη της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ) Υγείας - Πρόνοιας στην ηγεσία της Ομοσπονδίας στο 14ο Συνέδριό της που έγινε την περασμένη Κυριακή.

Η Ομοσπονδία ενίσχυσε τη δύναμη της με πέντε ακόμα σωματεία (Κλαδικά Σωματεία Ιδιωτικής Υγείας Πειραιά, Πάτρας και Ηρακλείου Κρήτης, Κλαδικό Σωματείο Κλινικών Χημικών - Βιοχημικών και Σωματείο Εργαζομένων στην ψυχιατρική Κλινική Σπινάρη στην Κοζάνη).

Στις εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο η ΔΑΣ Υγείας - Πρόνοιας πήρε 51 ψήφους και εφτά έδρες. Η «Ενωτική Κίνηση Υγειονομικών» (στηρίχτηκε από ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΣΥΝ) πήρε 33 ψήφους και πέντε έδρες. Μια έδρα κατέλαβαν και οι μεμονωμένοι αντιπρόσωποι που πήραν μέρος στις εκλογές.

Η ΔΑΣ Υγείας - Πρόνοιας παρουσίασε ακόμα αύξηση της δύναμής της κατά μια έδρα στην εκπροσώπηση για τη ΓΣΕΕ. Συγκεκριμένα, πήρε 32 ψήφους και εξέλεξε δυο αντιπροσώπους για τη ΓΣΕΕ. Η «Ενωτική Κίνηση Υγειονομικών» πήρε 31 ψήφους και δυο έδρες. Οι μεμονωμένοι αντιπρόσωποι πήραν 3 ψήφους και καμία έδρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ