Τρίτη 31 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Συνάντηση για το Φεστιβάλ Τραγουδιού

Συνάντηση με καλλιτέχνες είχε χθες η ηγεσία της ΕΡΤ με επικεφαλής τον πρόεδρό της Χρήστο Παναγόπουλο για μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων για το Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού που θα συνδιοργανώσει η ΕΡΤ με τη ΔΕΘ. Ο Χρήστος Παναγόπουλος, ήδη, έχει ανακοινώσει πως η ΕΡΤ θέλει να επαναφέρει το θεσμό του Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού.

Ο Χρήστος Παναγόπουλος επανέλαβε χθες ότι στόχος είναι να δοθεί ένα ουσιαστικό βήμα στο ελληνικό τραγούδι, να «ξαναβγεί μπροστά και να μας θυμίσει τις ωραίες του στιγμές». Οι καλλιτέχνες, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΡΤ, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και τα «μηνύματα ήταν θετικά». Μεταξύ των καλλιτεχνών που παραβρέθηκαν ήταν οι Μ. Ελευθερίου, Μ. Γκανάς, Σταμάτης Κραουνάκης, Χρήστος Λεοντής, Δ. Γαλάνη, Μητσιάς, Λίνα Νικολακοπούλου, Δ. Σαββόπουλος, Κ. Τριπολίτης, Μ. Μπουμπούλης, Μ. Πλέσσας, Γ. Νταλάρας, Δ. Τσακνής, Λ. Μαχαιρίτσας, Γ. Σπανός και Γ. Χατζηνάσιος.

Στη συνάντηση ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΔΕΘ Δ. Μπακατσέλος και ο εκπρόσωπος της ΑΕΠΠΙ Πέτρος Ξανθόπουλος. Οπως επίσης αναφέρεται στην ανακοίνωση, την πρόθεσή τους να στηρίξουν την προσπάθεια ενίσχυσης του ελληνικού τραγουδιού εξέφρασαν ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ