Τρίτη 31 Μάη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Τα ψέματα της... νύφης

«Σεξ, ψέματα και βιντεοταινίες», του Στίβεν Σόντερμπεργκ
«Σεξ, ψέματα και βιντεοταινίες», του Στίβεν Σόντερμπεργκ
Το ερωτικό δράμα «Σεξ, ψέματα και βιντεοταινίες», που τη σκηνοθεσία του υπογράφει ο Στίβεν Σόντερμπεργκ και θα μεταδώσει απόψε η ΝΕΤ στις 23.00, ξεχωρίζει από τις κινηματογραφικές επιλογές.

Ο Τζον έχει δεσμό με την αδελφή της γυναίκας του, τη Σίνθια. Η γυναίκα του, η Αν, υποστηρίζει ότι δεν έχει πλέον ανάγκη το σεξ. Οταν ένας παλιός συμφοιτητής του Τζον έρχεται να μείνει για λίγο μαζί τους, τα πάντα στη ζωή τους αλλάζουν... Ενα διεισδυτικό, δραματικό φιλμ που πλέκει στον ιστό της ιστορίας του ζητήματα, όπως η πίστη στις ανθρώπινες σχέσεις και η αυτογνωσία. Μια ταινία που σοκάρει τους θεατές με το ρεαλισμό των διαλόγων της, ενώ ταυτόχρονα τους προβληματίζει. Παίζουν: Τζέιμς Σπάντερ, Αντι Μακ Ντάουελ, Πίτερ Γκάλαχερ.

-- Από το STAR θα παρακολουθήσουμε τη ρομαντική κομεντί «Η νύφη το 'σκασε», σε σκηνοθεσία Γκάρι Μάρσαλ.

Ο δημοσιογράφος Αϊκ Γκράχαμ σκοπεύει να γράψει ένα άρθρο για τη Μάγκι, μια νεαρή κοπέλα που έχει τη συνήθεια να «στήνει» τους υποψήφιους συζύγους της στην εκκλησία. Μετά από έρευνες, ο Αϊκ εντοπίζει τη Μάγκι σε μια κωμόπολη της πολιτείας του Μέριλαντ, καθώς είναι έτοιμη να κάνει μια ακόμη προσπάθεια για να παντρευτεί χωρίς... αποδράσεις! Ομως, τα πράγματα θα πάρουν απρόσμενη τροπή, καθώς η Μάγκι θα αισθανθεί μια δυνατή έλξη για το νεαρό δημοσιογράφο. Βέβαια, η έλξη αυτή είναι αμοιβαία... Παίζουν: Ρίτσαρντ Γκιρ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζόαν Κιούζακ, Εκτορ Ελιζόντο (STAR, 21.00).

-- Από την ΕΤ-3 θα μεταδοθεί η δραματική ταινία «Πιστοποιητικό γάμου», σε σκηνοθεσία Ζιανξίν Χουανγκ.

Μια ρεαλιστική αντανάκλαση του χάσματος των γενεών. Ενα καλό παράδειγμα των διαφορών μεταξύ των ενήλικων με τα παιδιά τους σε θέματα όπως ο γάμος. Οι μεγαλύτεροι διατηρούν την ιδέα ότι επιτυχημένος γάμος είναι αυτός με ένα άτομο στο οποίο μπορείς να βασιστείς, ή τουλάχιστον να μην εξαρτάται από σένα, ενώ οι νεότεροι δίνουν περισσότερη έμφαση στα αισθήματα. Είναι δύσκολο να ειπωθεί εάν ακόμα και τα παραδείγματα που δίνονται στην ταινία είναι τυπικά, αλλά όπως και να έχει, το χάσμα είναι πραγματικότητα. Πρωταγωνιστούν: Γκονγκ Φενγκ, Ξιάομίνγκ Λι, Λίπινγκ Λου (ET-3, 22.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ