Τετάρτη 1 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 53
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΠΛΕΪ ΟΦ
Στην κόψη του ξυραφιού

Να μείνουν... ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης θέλουν σήμερα Μαρούσι και Πανιώνιος

Sportidea

Να μείνουν... ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης θέλουν σήμερα Μαρούσι και Πανιώνιος
Ξεκαθάρισμα του τοπίου ή παράταση στην αγωνία; Οι τέταρτοι αγώνες της φετινής σειράς των ημιτελικών στην Α1 αναμένεται να είναι πλέον καθοριστικοί. Βλέπετε, εάν νικήσουν Παναθηναϊκός και Πανιώνιος σήμερα το βράδυ θα ξέρουμε το ζευγάρι του φετινού τελικού, ενώ σε περίπτωση επικράτησης των Αμαρουσίου - Πανιωνίου η αγωνία παρατείνεται.

Στο Γαλάτσι η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει το Μαρούσι (21.00 ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ) με το «Δικέφαλο» να αναζητά το ροζ φύλλο αγώνα που θα του σφραγίσει την είσοδό του στον τελικό. Η ήττα στο κλειστό του Αγ. Θωμά κάνει τους γηπεδούχους να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί αφού τα πάντα μπορούν να ανατραπούν. Ωστόσο δε χάνουν την αισιοδοξία τους, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του αρχηγού της «Ενωσης» Νίκου Χατζή που παρότρυνε τους συμπαίκτες του να τελειώνουν «μια... ώρα νωρίτερα» την υπόθεση πρόκριση. Στην άλλη πλευρά, στο Μαρούσι μπορεί να κατάφεραν να μειώσουν τη σειρά των νικών σε 2-1 και να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη της πρόκρισης, εντούτοις δείχνουν να είναι ιδιαίτερα προσγειωμένοι. Ολοι αναγνωρίζουν την ΑΕΚ σαν φαβορί, ο Παναγιώτης Γιαννάκης όμως αισιοδοξεί ότι οι παίκτες του θα καταφέρουν να κάνουν την ολική επαναφορά.

Με τη συνταγή του πρώτου παχνιδιού στη Νέα Σμύρνη (19.00 ΝΕΤ) όταν και κατάφερε να επικρατήσει κάνοντας το 1-1 στις νίκες και με ισχυρό πλεονέκτημα την παρουσία του κόσμου, ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό. Για τους «κυανέρυθρους» το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και η ήττα αποτελούν ήδη παρελθόν και θέλουν σήμερα να κάνουν το νέο ξεκίνημα. Οι «πράσινοι», έχοντας πάρει το μάθημά τους από το δεύτερο ματς (όταν και έφυγαν ηττημένοι), είναι αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν σήμερα την πρόκριση.

  • Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ολυμπιακός που ανακοίνωσε την απόκτηση για τρία χρόνια (2+1) του Μανόλη Παπαμακάριου από το Μακεδονικό «κλέβοντάς» τον ουσιαστικά από τον Αρη που τον διεκδικούσε.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ