Τρίτη 9 Νοέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
«Πράσινο» ρετιρέ

Ο ΠΑΟ πέρασε νικηφόρα από τον Πύργο και έμεινε στην κορυφή. Ψηλά στη βαθμολογία Αρης και ΟΦΗ. Προβληματίζει η ΑΕΚ

Ο Κριστόφ Βαζέχα ήταν ο σκόρερ του ΠΑΟ στον Πύργο
Ο Κριστόφ Βαζέχα ήταν ο σκόρερ του ΠΑΟ στον Πύργο
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 7ης αγωνιστικής, αφού η ομάδα του Γιάννη Κυράστα πήρε τη νίκη μέσα στον Πύργο και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας όμως έναν αγώνα περισσότερο από τον Ολυμπιακό που θριάμβευσε σε βάρος του ΠΑΟΚ (λεπτομέρειες σε διπλανή στήλη).

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι έγινε στην αγωνιστική που ολοκληρώθηκε χθες:

Σαν το παλιό καλό... κρασί ο Κριστόφ Βαζέχα λύτρωσε τον ΠΑΟ χθες στον Πύργο και έτσι οι «πράσινοι» παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Με σωστή αμυντική τακτική και αντεπιθέσεις - φωτιά οι φιλοξενούμενοι δε δυσκολεύτηκαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς από το φιλόδοξο φέτος Πανηλειακό.

Από το καλό στο καλύτερο βαδίζει και ο Αρης, που παρά την κούραση από τον αγώνα του ΟΥΕΦΑ στο Βίγκο, κόντρα στη Θέλτα, βρήκε τη δύναμη να πάρει σπουδαία εκτός έδρας νίκη στα Τρίκαλα, με ένα γκολ του Ραντόισιτς. Ετσι η ομάδα του Ιλια Πέτκοβιτς σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για την ΑΕΚ τι να πει κανείς... Για μια ακόμη φορά απώλεσε βαθμούς με υποδεέστερο αντίπαλο. Η ισοπαλία στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ιωνικό. αν αδικεί κάποιους, αυτοί είναι οι παίκτες του Σωκράτη Γέμελου που δείχνουν να βρίσκουν τον καλό τους εαυτό. Οσον αφορά την Ενωση, αν δε συνέλθει ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τα πράγματα θα γίνουν δυο φορές πιο ζόρικα. Ο Τουμπάκοβιτς ακούει;

Ο φετινός ΟΦΗ μπορεί να μην παίζει μπάλα της προκοπής (σ.σ. άλλωστε το παραδέχεται και ο Γκέραρντ), όμως είναι στην 4η θέση και φλερτάρει ακόμη ψηλότερα. Πέρασε και από την Καβάλα χάρη στην εκτελεστική δεινότητα του Κοσταρικανού Γκόμες, που έχει... τρελάνει κόσμο.

Ο Ηρακλής επέστρεψε στις νίκες με την καθαρή επικράτησή του στο Καυτατζόγλειο απέναντι στον Εθνικό Αστέρα. Λευκή ισοπαλία είχαμε στην αναμέτρηση της Ριζούπολης μεταξύ Απόλλωνα και Ξάνθης. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την Καλαμάτα, που φιλοδώρησε με δυο γκολ την ουραγό Προοδευτική, ενώ ο Πανιώνιος με αναγεννημένο τον Πάντιτς ξεπέρασε το εμπόδιο της Παναχαϊκής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ