Σάββατο 27 Μάη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β` ΕΘΝΙΚΗ
Ξεκαθαρίζει το... τοπίο

Μία και... αύριο για το πρωτάθλημα της Β` Εθνικής. Η προτελευταία αγωνιστική διεξάγεται και όλες οι ομάδες έχουν μπει σε διαδικασία... σκέψης, αλλά και προβλέψεων για τους αντιπάλους τους από την κορυφή μέχρι την ουρά της βαθμολογίας.

Ο Αθηναϊκός θέλει τη νίκη στα νταμάρια του Βύρωνα κόντρα στην Καλλιθέα (σε μαγνητοσκόπηση στις 21.45 από την τηλεόραση του «902») για να εξασφαλίσει και τυπικά την άνοδό του στη «μεγάλη» κατηγορία, κάτι που λογικά θα το καταφέρει. Από την άλλη η Καλλιθέα χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να αποφύγει τη διαδικασία των μπαράζ παραμονής.

Στη Ρόδο ο Ιάλυσος υποδέχεται τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα ομάδα του Αιγάλεω, που θέλει τους τρεις βαθμούς για να εξακολουθήσει να κατέχει την προνομιούχο 2η θέση.

Ο Πανσερραϊκός από την πλευρά του αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιγιάλειο και επιζητεί τη νίκη που, με στραβοπάτημα του Αιγάλεω, θα σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση.

Στην αντίπερα όχθη, τα Γιάννινα «συγκρούονται» στη Βέροια με την ομώνυμη ομάδα και θέλουν τη νίκη, έτσι ώστε αν οι Σέρρες και ο σύλλογος του «Σίτυ» χάσουν βαθμούς, να βρίσκονται εκείνοι μία θέση πίσω από τον Αθηναϊκό.

Στην Κατερίνη ο Πιερικός, που ήδη «νοητικά» βρίσκεται στην Γ` Εθνική, υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο οποίος βρίσκεται στην 5η θέση του πίνακα. Η Λάρισα έχει δύσκολο έργο «κόντρα» στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για βαθμούς και θα τα δώσουν όλα για όλα αυτές τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, προκειμένου να αποφύγουν τους αγώνες μπαράζ του Ιουνίου.

Στο Βόλο ο τοπικός Ολυμπιακός υποδέχεται την Ελευσίνα που έχει ελπίδες να διεκδικήσει τη σωτηρία χωρίς «έξτρα» αγώνες, ενώ η Νάουσα φιλοξενεί τον Αγ. Νικόλαο. Τέλος στην Καρδίτσα, η τοπική Αναγέννηση αντιμετωπίζει τον Εθνικό.

Ολοι οι σημερινοί αγώνες αρχίζουν στις 17.30.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ