Τετάρτη 15 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Τάσος Ξανθόπουλος
Τάσος Ξανθόπουλος
Φωτ.

Στις 16 Ιούνη συμπληρώνονται 2 χρόνια «απουσίας» του αγαπημένου αδελφού μας ΠΑΚΗ ΑΝΘΟΥΛΗ, οδοντιάτρου, κομμουνιστή έως την τελευταία πνοή του. Ο πόνος μας μετριάστηκε με το χρόνο, όμως η θύμησή του μένει πάντα ζωντανή στις καρδιές μας. Το κενό που άφησε σε εμάς τα αδέλφια του είναι δυσαναπλήρωτο και η σκέψη μας πάντα θα τρέχει κοντά του στις συγκεντρώσεις μας και η απουσία του οδυνηρή.

Στην ακριβή μνήμη του, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Κολιάτσου, 100 ευρώ στο Κόμμα που υπηρέτησε έως το θάνατό του.

Βάσω Κωνσταντινοπούλου

Λιλίκα Βασιλάκη

* * *

Στη μνήμη των 5 παλικαριών της Αγίας Θέκλης: ΝΙΟΝΙΟΥ ΡΑΤΣΙΑΤΟΥ, καθηγητή φιλολογίας, ΣΠΥΡΟΥ ΑΝΑΛΥΤΗ, ΑΝΤΩΝΗ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΟΥ, ΓΑΒΡΙΛΗ ΡΑΛΛΑΤΟΥ και ΒΑΣΙΛΗ ΡΑΛΛΑΤΟΥ που τους κρέμασαν οι Γερμανοί στα πλατάνια της πλατείας του Ληξουρίου στις 5 Ιούνη 1944, ο δημοσιογράφος Νίκος Καραντηνός προσφέρει 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ του «Ρ», στο ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ζωγράφου και ποιητή συντρόφου ΘΑΝΟΥ ΑΣΙΚΗ, ο δημοσιογράφος Αντώνης Δασκαλόπουλος προσφέρει στο ΚΚΕ 50 ευρώ.

* * *

Ο Γιάννης Παντελάρος προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Χαϊδαρίου, στη μνήμη του πατέρα του ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΠΑΝΤΕΛΑΡΟΥ, μέλους της προδικτατορικής ΕΔΑ και του θείου του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗ, αντάρτη του ΕΛΑΣ στην Κατοχή.

Πάκης Ανθούλης
Πάκης Ανθούλης
* * *

Στη μνήμη του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ, η σύζυγός του Ιωάννα και ο αδελφός του Κώστας προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Νέου Κόσμου, 50 ευρώ.

* * *

Φωτ.

Στη μνήμη του ΤΑΣΟΥ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ο Ν. Σ. προσφέρει 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση της ΚΝΕ, μέσω ΤΟ Νότιων Συνοικιών.


Θάνος Ασίκης
Θάνος Ασίκης

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ