Πέμπτη 16 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ
Σήμερα η σύσκεψη στη Λάρισα

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας, πραγματοποιείται η πανελλαδική σύσκεψη της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης, (ΠΑΣΥ). Στη σύσκεψη θα γίνει ανασυγκρότηση της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ, απολογισμός δράσης και προγραμματισμός για το επόμενο διάστημα.

Για τους στόχους της σημερινής σύσκεψης, εκπρόσωποι της Πανελλαδικής Επιτροπής της ΠΑΣΥ έδωσαν χτες το απόγευμα συνέντευξη Τύπου στη Λάρισας, επισημαίνοντας πως η σύσκεψη πραγματοποιείται σε μια περίοδο όπου τα προβλήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς οξύνονται και πολλαπλασιάζονται συνεχώς εξαιτίας της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ και των συμφωνιών του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου που εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ, όπως η προηγούμενη του ΠΑΣΟΚ.

Οπως υπογράμμισαν τα στελέχη της ΠΑΣΥ, έρχονται χειρότερες μέρες, καθώς με την εφαρμογή των καταστροφικών μέτρων της αναθεωρημένης ΚΑΠ, ο μικρομεσαίος αγρότης θα βρεθεί στη δίνη νέων, πιο οξυμένων προβλημάτων. Και καταλήγοντας τόνισαν ότι η διέξοδος βρίσκεται στη συσπείρωση των μικρομεσαίων αγροτών στην ΠΑΣΥ για την οργάνωση της αντίστασης και της αντεπίθεσής τους και την ανάπτυξη των αγώνων σε συμπαράταξη με τους εργαζόμενους και τ' άλλα λαϊκά στρώματα, με στόχο την ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής και τη δημιουργία των προϋποθέσεων, σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, για την εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής υπέρ των συμφερόντων των μικρονοικοκυραίων της υπαίθρου, προς όφελος του λαού και του τόπου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ