Τρίτη 28 Ιούνη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Εξώδικο της Σ. Διγενή κατά του «ΑΝΤΕΝΝΑ»

Εξώδικο απέστειλε η Σεμίνα Διγενή την Παρασκευή 24 Ιούνη στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤΕΝΝΑ», ενώ πρόκειται να καταθέσει αγωγή αποζημίωσης καθώς και μήνυση, για την εκπομπή «Αποκάλυψη τώρα» του σταθμού που την παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου.

Ηδη η Σεμίνα Διγενή έχει στείλει και επιστολή προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, η οποία δεν αποκλείεται να συζητηθεί σήμερα, ζητώντας την παρέμβασή του, για παραβιάσεις που αφορούν την ιδιωτική της ζωή, τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, την τιμή και την υπόληψή της.

Συγκεκριμένα, η Τατιάνα Στεφανίδου την προηγούμενη ημέρα, Πέμπτη 23 Ιούνη, είχε ασχοληθεί με τις σχέσεις της δημοσιογράφου με τον πατέρα της, παρουσιάζοντάς τη σαν άστοργη κόρη, ενώ στην ίδια εκπομπή είχε μιλήσει και ο πατέρας της Σ. Διγενή.

Στο εξώδικο αναφέρεται ότι η Τατιάνα Στεφανίδου ασχολήθηκε ανεπίτρεπτα με την προσωπική της ζωή και προσέβαλε βάναυσα την τιμή και την υπόληψή της, με «όσα σχόλια έκανε η ίδια η δημοσιογράφος σχετικά με τις δήθεν προβληματικές σχέσεις» με τον πατέρα της. Με τον τρόπο της η Τατιάνα Στεφανίδου, όπως τονίζεται στο εξώδικο, υποκινούσε και προέτρεπε «εντέχνως τόσο τους καλεσμένους της, όσο και τους τηλεθεατές ν' ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, λέγοντας "ασύστολα ψεύδη¨" σε βάρος της με σκοπό την «αύξηση της τηλεθέασης».

Σημειώνεται στο εξώδικο ότι προσπάθησε με «ιταμό τρόπο να με παρουσιάσει ως μία άστοργη και αχάριστη θυγατέρα που δήθεν εγκατέλειψε τον πατέρα της και προκλητικά όχι μόνο άφηνε, αλλά παρότρυνε του συμμετέχοντες στην εκπομπή της να υιοθετήσουν και να διαμορφώσουν αυτή την εικόνα εναντίον μου». Η Σεμίνα Διγενή διαμαρτύρεται έντονα για την «ανεπίτρεπτη», «παράνομη και αντιδεοντολογική» συμπεριφορά του σταθμού και της Τατιάνας Στεφανίδου σε βάρος της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ