Παρασκευή 1 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ταλαιπωρία ασφαλισμένου

Την ταλαιπωρία που υφίστανται οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ από το αλαλούμ που υπάρχει σε κάποιες υπηρεσίες του καθώς και την υβριστική συμπεριφορά που επιδείχνουν στελέχη του Ιδρύματος, θίγει σε επιστολή του - καταγγελία προς τον Γενικό Διοικητή του ΙΚΑ ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος, συνταξιούχος του ΙΚΑ που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη.

Οπως αναφέρει, πριν ένα μήνα τηλεφώνησε στο 184 και ζήτησε να του ορίσουν ραντεβού για λουτροθεραπεία στο ΙΚΑ Αναλήψεως. Οταν πήγε τη μέρα και την ώρα που ορίστηκε ο παθολόγος που τον παρέπεμψαν δήλωσε αναρμοδιότητα. Η Διευθύντρια του τοπικού παραρτήματος του ζήτησε να κλείσει νέο ραντεβού και να περιμένει ένα μήνα ακόμη. Ο κ. Παπαδόπουλος επέμενε να εξυπηρετηθεί και όταν προθυμοποιήθηκε ένας άλλος γιατρός να τον δεχτεί, η διευθύντρια συμπεριφέρθηκε με άσχημο, απροκάλυπτο και προσβλητικό τρόπο στον ασφαλισμένο και συνέστησε στον γιατρό να μην το κάνει.

«Παρά ταύτα ο γιατρός Πέτρος Σαντ με εξυπηρέτησε και τον ευχαριστώ θερμά για αυτό. Στο περιστατικό ήταν παρόντες και άλλοι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ οι οποίοι με διαβεβαίωσαν ότι η προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά της κυρίας αυτής είναι συνηθισμένο φαινόμενο», τονίζει στην επιστολή του ο κ. Παπαδόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ