Τετάρτη 13 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Τελειώνει του Κονσεϊσάο

Μετά από πολυήμερη αναμονή και αγωνία τελικά το σίριαλ της απόκτησης του Φλάβιο Κονσεϊσάο από τον Παναθηναϊκό φθάνει στο τέλος του. Ο Βραζιλιάνος παίκτης που έφθασε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Ελλάδα υποβλήθηκε χτες το πρωί σε ιατρικές εξετάσεις και αναμενόταν χτες το βράδυ ή το αργότερο σήμερα να υπογράψει το νέο συμβόλαιο με τους «πράσινους». Μάλιστα, μετά τα εργομετρικά τεστ ο Κονσεϊσάο είχε και συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη, για να εξεταστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν τις υπογραφές.

Το μόνο που θα απομένει είναι να έρθει στην Ελλάδα και ο γενικός διευθυντής της Γαλατασαράι, Μπουλέντ Τουλούν, για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. Αμέσως μετά ο Κονσεϊσάο αναμένεται να αναχωρήσει για το Μπόρμιο της Ιταλίας, όπου η ομάδα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Τέλος, αναφορικά με τους δυο ποδοσφαιριστές Αγγελο Μπασινά και Σωτήρη Κυργιάκο που περιμένουν να μάθουν το μέλλον τους, τα πάντα παραμένουν ανοιχτά.

Οσον αφορά τον πρώτο, η συμφωνία με την αγγλική Μπέρμιγχαν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και το μόνο που απομένει είναι οι συζητήσεις των Αγγλων με τους υπεύθυνους της «πράσινης» ΠΑΕ. Για τον Κυργιάκο τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, αφού ενδέχεται να κληθεί σε απολογία από τον Παναθηναϊκό, για τη μη εμφάνισή του στην πρεμιέρα, ενώ το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για την απόκτησή του φαινομενικά τουλάχιστον δείχνει να υποχωρεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ