Πέμπτη 28 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Μαίρη Τσέκερη
Μαίρη Τσέκερη
Φωτ.

Πέρασε ένας χρόνος από τις 28 Ιούλη 2004, που η ΜΑΙΡΗ Ηλιοπούλου - ΤΣΕΚΕΡΗ έφυγε για το μεγάλο ταξίδι χωρίς γυρισμό. Για τον σύντροφό της Φοίβο, για τα παιδιά της Λίνο και Ματίνα, Αγγελή και Στέλλα, για τα εγγόνια της, για τις γυναίκες συνεξόριστές της στο Τρίκερι, για τους συγγενείς και φίλους της και για όλους που τη γνώρισαν και την αγάπησαν, η απουσία της είναι πάντα οδυνηρή και θα τη θυμόμαστε με αγάπη και ευγνωμοσύνη.

Στη μνήμη της Μαίρης μου, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αμπελοκήπων Αθήνας.

Φοίβος Τσέκερης

* * *

Στη μνήμη του ακαταπόνητου ηγέτη του ΚΚΕ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, καθώς επίσης στη μνήμη των ηγετών του Δημοκρατικού Στρατού Σάμου ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΛΑΓΑΡΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΛΑ, ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΦΕΙΡΗ, των 196 αγωνιστών του ΔΣ Σάμου και στη μνήμη του αξέχαστου ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΓΙΑ, στελέχους του ΚΚΕ, το Παράρτημα Νοτιοανατολικής Σάμου της ΠΕΑΕΑ προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Δήμου Πυθαγορείου, 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

* * *

Σήμερα, 28 Ιούλη, συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΡΜΑΓΟΥ, μέλους του ΚΚΕ. Εως το τέλος της ζωής του αγωνιζόταν με πίστη για τα ιδανικά του ΚΚΕ και το δίκαιο του λαού.

Βασανίστηκε, φυλακίστηκε, υπέστη διώξεις, αλλά ποτέ δε λιποψύχησε, ποτέ δεν πρόδωσε τα ιδανικά και τις αξίες του.

Στη μνήμη του, η ΚΟΒ Ελάτης προσφέρει 20 ευρώ στο «Ριζοσπάστη» και 40 ευρώ στη ΝΕ Τρικάλων.

* * *

Στη μνήμη των νεκρών αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Παλαιού Φαλήρου, 150 ευρώ.

Κώστας Αλυσανδάτος

* * *

Την Κυριακή, 31 Ιούλη, γίνεται τοι 40ήμερο μνημόσυνο του παλαίμαχου αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΟΤΣΙΟΥ, μέλους του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, η σύζυγός του Βασιλική και τα παιδιά του Δημήτρης και Μαρίνα προσφέρουν 40 ευρώ στο ΚΚΕ και 10 ευρώ στο «Ριζοσπάστη», μέσω ΝΕ Τρικάλων.

* * *

Στη μνήμη του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΟΤΣΙΟΥ, του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, του ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ, σύντροφοι και παλαιοί συναγωνιστές τους προσφέρουν 35 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΝΕ Τρικάλων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ