Παρασκευή 29 Ιούλη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Πικρία και ... καρφιά από Κυριαζή

Αδικο θεωρεί τον αποκλεισμό του από την Εθνική ο Χρύσανθος Κυριαζής

Sportidea

Αδικο θεωρεί τον αποκλεισμό του από την Εθνική ο Χρύσανθος Κυριαζής
Μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ο διεθνής παίκτης Χρύσανθος Κυριαζής δε θα έχει την ευκαιρία να βοηθήσει την Ελλάδα στην προσπάθεια διάκρισής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου το Σεπτέμβρη. Ο παίκτης δε συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του ομοσπονδιακού τεχνικού Κώστα Χαριτωνίδη, αφού στην 16άδα για την προετοιμασία (2 Αυγούστου η έναρξη) κάλεσε τον Μένιο Ρουμελιώτη του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε δυσαρέσκεια του τεχνικού τιμ για τη στάση του παίκτη σε κάποια παιχνίδια που του ζητήθηκε να μπει σαν αλλαγή. Κάποια άλλες πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο ότι η δυσαρέσκεια του ομοσπονδιακού τεχνικού έχει να κάνει με την άρνηση του Κυριαζή να χρησιμοποιηθεί σαν λίμπερο όταν του ζητήθηκε στις αρχές της προετοιμασίας.

Σε δηλώσεις του προς το «Ρ» ο Χρύσανθος Κυριαζής εξέφρασε την πικρία τόσο για τον αποκλεισμό του όσο και για τη γενικότερη στάση της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής, ιδιαίτερα μάλιστα μετά από 10 χρόνια προσφοράς στην ομάδα.

«Είμαι ιδιαίτερα πικραμένος αφού θεωρώ ότι οι λόγοι που κόπηκα δεν είναι αγωνιστικοί.. Επαιξα ενάμιση μήνα στην κουραστική διαδικασία του Γουόλρντ Λιγκ όταν οι άλλοι ήταν τραυματίες. Δεν έχω μάθει όμως να είμαι καλός στις δημόσιες σχέσεις αλλά μόνο σε αυτό που κάνω. Κάποια σχόλια που ακούστηκαν με πείραξαν. Δεν αρνήθηκα ποτέ τις υπηρεσίες στην Εθνική και πάντα ήμουν ανοιχτός όπως παραμένω και τώρα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ