Τρίτη 9 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η μουσική πάει ... στα νησιά

Με «ανατρεπτική» διάθεση, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου προσφέρει νέες ροκ μουσικές εμπειρίες, αύριο, στη Σάμο και την Παρασκευή στη Λίμνη Ευβοίας. Η φετινή περιοδεία του με τίτλο «Νύχτες για ένα γάτο και ...πέντε σειρήνες» κομίζει μια μεγάλη έκπληξη, καθώς ο δημοφιλής ρόκερ, για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια ενεργού παρουσίας, «αποχωρίζεται» τον γνωστό ηλεκτρικό του ήχο. Με την πάντα σπουδαία ερμηνεία του να συνοδεύεται από πιάνο, κιθάρα, κοντραμπάσο, βιολί και κρουστά, ο Β. Παπακωνσταντίνου επιχειρεί τη δική του μουσική «ανατροπή», σκορπώντας δυνατές συγκινήσεις.

Ο Παναγιώτης Καλατζόπουλος μαζί με την Ορχήστρα του Δρόμου θα παρουσιάσει τη μουσική του σε δύο συναυλίες, αύριο στους Φούρνους, και την Παρασκευή 12 του Αυγούστου στο Μαραθόκαμπο - Θέατρο Ορμου. Συμμετέχει η πενταμελής μπάντα πνευστών τα Χαλκέντερα Χάλκινα του Φώντα Τζαννίνη και τραγουδούν η Γιώτα Νέγκα και η Σοφία Παπάζογλου. Ωρα έναρξης συναυλιών: 9 μ.μ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κυρίως τα νέα τραγούδια του συνθέτη από τον δίσκο «Πέμπτη Απόγευμα».

  • «Το γελοίον του πράγματος και χαράς ευαγγέλια!», η ΣαΤΥΡΙκή μουσική παράσταση του Παντελή Αμπαζή, με σκωπτικά, εύθυμα, χιουμοριστικά, λαϊκά, ελαφρά, αρχοντορεμπέτικα, καντάδες, παραδοσιακά και ανέκδοτα τραγούδια, παρουσιάζεται, την Παρασκευή στη Χίο, στο Δήμο Αμανής, στη Βολισσό. Συμμετέχει το συγκρότημα «ΖωντανΟΙ ΜουσικΟΙ». Σιγοτραγουδήστε Γούναρη, Τούντα, Μητσάκη, Σακελλάριο, Μποστ, Μίκη, Μάνο, Ζαμπέτα, Μάρκο, Μπιθικώτση, Αυλωνίτη, Χορν, Τσιτσάνη, Χρηστάκη, ΛοΓό, Ανδρεάδη, Καλατζή, Κηλαηδόνη...
  • Επίσης, σήμερα, ο Παντελής Αμπαζής θα δώσει συναυλία με την Ρένα Κουμιώτη, στον Πόρο.
  • Το δημοφιλές group «Domenica» παρουσιάζει επιτυχίες από την προσωπική του δισκογραφία, καθώς επίσης και διασκευές ροκ τραγουδιών, από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο, σήμερα, στις 21.30, στην Παραλία Ρόδας στην Αχαράβη Κέρκυρας. Είσοδος ελεύθερη. Διοργάνωση: Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Θιναλίων.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ