Κυριακή 4 Ιούνη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΚΕΨΕΙΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ

Αγαπητέ  «Ρίζο»

Δόλος

Ιωάννης Μπρίμης, ιερέας, εφημέριος Τεφελίου Ηρακλείου Κρήτης. Για το θέμα των ταυτοτήτων, άποψή μου είναι ότι πρέπει να αναγράφεται το θρήσκευμα. Τώρα τα διάφορα προβλήματα που πάνε να δημιουργήσουν κυβέρνηση και κάποιοι άλλοι παράγοντες, ίσως και κάποιοι ιεράρχες, πιστεύω ότι είναι δόλος, σε μεγάλο βαθμό. Πολύ καλά κάνει ο «Ριζοσπάστης» και δεν ασχολείται συνέχεια μ' αυτήν την υπόθεση, η οποία μου μυρίζει παραπλάνηση του λαού. Κάτι άλλο θέλουν να περάσουν. Θα φανεί.

Το έργο της κυβέρνησης

Ηλίας Ευαγγέλου. Πεύκη Αττικής. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δε δείχνει μόνο ότι είναι πιστός υπηρέτης των μονοπωλίων με λόγια, αλλά και με έργα, φέρνοντας το λαό χρόνια πίσω. Ξεγέλασε τους συνταξιούχους προεκλογικά, τάζοντάς τους αύξηση της σύνταξης, την οποία, όμως, μέχρι σήμερα δεν πήραν. Υπέγραψε τη συλλογική σύμβαση εργασίας με 3,5% αύξηση των αποδοχών, σε δύο δόσεις, στους εργαζόμενους για ολόκληρο το χρόνο. Ιδιωτικοποιεί τις ΔΕΚΟ, ξεπουλάει στους ξένους τα πάντα και αυτό στο όνομα πάντα του «σοσιαλισμού» των «εκσυγχρονιστών».

Δεν ξεχνάμε, βεβαίως, και τις διακηρύξεις του κ. Σημίτη ότι: «Εμείς δε θα συμμετάσχουμε στον πόλεμο εναντίον της Σερβίας», ενώ, ταυτόχρονα, η χώρα μας γίνεται ορμητήριο των φονιάδων ιμπεριαλιστών, οι οποίοι είναι ...φίλοι μας και αφεντικά μας. Χώρια, που και ελληνικές στρατιωτικές δυνάμεις έχουν σταλεί εκεί, δήθεν, σαν ειρηνευτικό Σώμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ