Σάββατο 27 Αυγούστου 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πολιτιστικός Σεπτέμβρης στο Κερατσίνι

Σταμάτης Κραουνάκης με τη «Σπείρα»
Σταμάτης Κραουνάκης με τη «Σπείρα»
Ενα σύνολο εκδηλώσεων με συναυλίες, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, θεατρικά, ροκ αφιερώματα και ποικίλες δραστηριότητες θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του Σεπτέμβρη, με τη διοργάνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Κερατσινίου.

Με το τρίπτυχο «Ποικιλία - αναβάθμιση - ποιότητα», που στηρίζεται στην παράδοση και την εμπειρία 14 ετών, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του «Καλλιτεχνικού Σεπτέμβρη» έχει ως εξής: 1/9 ΘΕΑΤΡΟ ΔΡΟΜΟΥ HELIX, «Φαντασία με χρώματα», παράσταση 15 ατόμων σε ξυλοπόδαρα και σώου με πυροτεχνήματα, (πλατεία Λαού, ελεύθερη είσοδος).

4/9 Συναυλία με τον Μπάμπη Τσέρτο (πλατεία Ευγένειας, ελεύθερη είσοδος).

5/9 Συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και την Τάνια Τσανακλίδου, στο Θέατρο Πάρκου Ανδρέα Παπανδρέου. Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ και 8 παιδικό/εφηβικό.

8/9 Μουσικοχορευτική παράσταση με τον Σταμάτη Κραουνάκη και τη «Σπείρα», στο Θέατρο Πάρκου Ανδρέα Παπανδρέου. Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ και 8 παιδικό/εφηβικό.

10/9: «Ορέστης» του Ευριπίδη από το θέατρο «Διαδρομή» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή, στο Πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου. Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ και 8 παιδικό/εφηβικό.

12/9 Συναυλία με τα Υπόγεια Ρεύματα και τους Ενδελέχεια, στην Πλατεία Κύπρου. Ελεύθερη είσοδος.

14/9 «Ο αρχοντοχωριάτης» του Μολιέρου σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου, με τον Γιάννη Μπέζο, στο Θέατρο Πάρκου Ανδρέα Παπανδρέου. Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ και 8 παιδικό/εφηβικό.

15/9 «Η πριγκίπισσα και ο βάτραχος» από την Παιδική Σκηνή ΑΡΓΩ - Αιμ. Υψηλάντη, στο Θέατρο Πάρκου Ανδρέα Παπανδρέου. Ελεύθερη είσοδος.

18/9 Μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση «Υπ' ατμόν», από το «Θέατρο στο Ρουφ», στο Θέατρο Πάρκου Ανδρέα Παπανδρέου. Ελεύθερη είσοδος.

19/9 SED NOVE - Ταξίδι στις γειτονιές της Μεσογείου, στο προαύλιο της Ι.Μ. Παναγίας Β. Ελεύθερη είσοδος.

23/9 Ψαράδικο πανηγύρι - Συναυλία Χρ. Νικολόπουλου, με τους Στ. Διονυσίου, Κωνσταντίνα, Ηλ. Μακρή και 10μελή ορχήστρα, στο Λιμανάκι Αγ. Γεωργίου. Ελεύθερη είσοδος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ