Κυριακή 12 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των ΚΟ του ΚΚΕ

Η Αχτιδική Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - ομιλία - συζήτηση με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την Παιδεία», σήμερα Κυριακή, στη Μύρινα, στις 8 μ.μ. Ομιλητής θα είναι ο Νίκος Ζώτος, μέλος του Τμήματος Παιδείας του Κόμματος.

  • Αύριο, Δευτέρα, ο Μπάμπης Αγγουράκης, βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στο εργοστάσιο του ΗΣΑΠ στον Πειραιά.
  • Επίσης, αύριο Δευτέρα, ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο χώρο του Τζάνειου Νοσοκομείου.
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΚΚΕ έχει προγραμματίσει αύριο Δευτέρα περιοδεία στο εργοστάσιο εμφιαλώσεως «Χήτος» και την Τρίτη 14/12, στα πτηνοτροφεία Νιτσιάκου.
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ζακύνθου του ΚΚΕ, στα πλαίσια της Πολιτικής Εξόρμησής της, πραγματοποιεί περιοδείες σε χωριά και χώρους δουλιάς από την περασμένη βδομάδα. Στα πλαίσια αυτά, την Τετάρτη, 15/12, στελέχη της θα επισκεφτούν το Μέσο Γερακαριό και τον Αγ. Λάζαρο στο καφενείο του «Γρηγόρη».
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Πετραλώνων - Θησείου του ΚΚΕ καλούν στη συζήτηση που διοργανώνουν, την Τετάρτη 15/12, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του Κόμματος (Κυδαντιδών 35 και Τρώων Ανω Πετράλωνα) με θέμα: «Το ενιαίο δωδεκάχρονο, βασικό, υποχρεωτικό σχολείο».
  • Η ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού του ΚΚΕ καλεί τους φίλους του Κόμματος να πάρουν μέρος σε σύσκεψη που διοργανώνει την Τετάρτη 15/12, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της, Ταξιαρχών 111, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τις εκλογές».
  • Η ΚΟ Ναυτεργατών του ΚΚΕ καλεί στη σύσκεψη που πραγματοποιεί την Πέμπτη 16/12, στις 10 π.μ., με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Η σύσκεψη θα γίνει στο κτίριο της ΚΟ Πειραιά του ΚΚΕ, στην πλατεία Κοραή.
  • Η ΚΟΒ Ανω Πετραλώνων του ΚΚΕ και η συνοικιακή ΟΒ της ΚΝΕ πραγματοποιούν συνεστίαση στις 19/12, στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης. Η συνεστίαση θα αρχίσει στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα «Το Μαυρέλι», Γεν. Κολοκοτρώνη 5, πλατεία Φιλοπάππου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 9247.263.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ