Κυριακή 12 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 41
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών
Ψηφίζουν σήμερα οι τυφλοί όλης της χώρας

Εκλογές πραγματοποιεί σήμερα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τυφλών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων για την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΕΣΑΕΑ). Οι εκλογές θα γίνουν ταυτόχρονα στην Αθήνα και στις οχτώ τοπικές περιφερειακές ενώσεις του συνδέσμου. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 7 π.μ. και θα λήξει με τη δύση του ηλίου. Στην Αθήνα οι τυφλοί θα πρέπει να προσέλθουν στο ξενοδοχείο «Ηνίοχος», Βεραντζέρου 26. Στη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία, στη Σχολή Τυφλών. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα γίνουν στις έδρες των τοπικών Ενώσεων. Πιο αναλυτικά: Στην Κρήτη θα γίνουν στο Ηράκλειο, στην Ηπειρο στα Γιάννενα και στην Ανατολική Μακεδονία στην Καβάλα. Στο Νομό Αχαΐας στην Πάτρα, στο Νομό Αργολίδας στο Ναύπλιο, στο Νομό Μεσσηνίας στην Καλαμάτα και στο Νομό Τρικάλων στα Τρίκαλα.

Οι τυφλοί αξιοποιώντας την πείρα τους και πατώντας γερά στις αγωνιστικές παραδόσεις, μπορούν να δώσουν και με την ψήφο τους μήνυμα αγωνιστικής στροφής στον ΠΣΤ.

Σε ανακοίνωσή της η «Ενωτική Συνδικαλιστική Κίνηση -Συνεργαζόμενοι» (ΕΣΚ-Σ), καλεί τους τυφλούς σε όλη την Ελλάδα να πάρουν μαζικά μέρος στις σημερινές εκλογές καταδικάζοντας τις δυνάμεις εκείνες που «βάζουν πλάτη» να περάσουν τα σχέδια της κυβέρνησης και γενικότερα της άρχουσας τάξης για τη διάλυση του δημόσιου τομέα στην Εκπαίδευση, στην Πρόνοια, στην Υγεία στη λογική της εμπορευματοποίησης των πάντων, ακόμη και των αναπήρων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ